Kraljica oduševljava u jednostavnim kombinacijama, a ovu bluzu sigurno ćete poželjeti u ormaru

Piše: Redakcija

Nizozemska kraljica Maxima, porijeklom iz Argentine, dugo se borila da stekne naklonost svog naroda, a sada je voljena i cijenjena čak više i od supruga i kralja Willem-Alexandera. Nizozemci je vole zbog vrlo vedre naravi, a Maxima je uvijek vrlo pristupačna i mudrim potezima osvaja naklonosti gdje god se pojavila.

Tako je bilo i za posjetu transportnoj i logističkoj tvrtki E&R Training u Nieuwegeinu. Nasmijana i dobro raspoložena Maxima družila se sa zaposlenicima, ali i sjela za volan kamiona i sve prisutne oduševila kada je skinula cipele i bez imalo straha vozila teško i glomazno vozilo.

No, Maxima je uspjela još jednom oduševiti i modnom kombinacijom. Kraljica, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih pripadnica kraljevskih dvora, nikada ne bira konzervativne haljine već su njen odabir moderne i odvažne odjevnim kombinacije – poslovna odijela, haljine bez rukava i općenito odjeća jarkih boja i efektnih uzoraka. Stajlinge redovito nadopunjuje detaljima, poput upečatljivog nakita, a boje i uzorci s godinama su postali njezin zaštitni znak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima)


Ovoga puta izbor je pao na ležernu kombinaciju s elegantnim prizvukom. Tamnoplave lanene hlače, koje su vrlo trendi ove sezone te su kao stvorene za ljetne dane, kombinirala je s bijelom bluzom, špagericama na punu petu te kraljevski plavom torbicom na preklop koju je nosila u ruci. Naizgled jednostavnu kombinaciju nizozemska kraljica i ovoga puta uspjela je učiniti posebnom i upečatljivom upravo zahvaljujući bijelom modelu bluze koji je imao efektnu mašnu na ramenu, a nije izostao ni upečatljiv nakit – plave glomazne naušnice te jednak takav prsten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima)

Izvor:tpotral

(Dž.S.)

Pročitajte još