Novi favorit: Odvažna verzija boba za sve kojima je dosadila duža kosa

Piše: Redakcija

Ako ste u potrazi za frizurom oko koje se nećete morati previše truditi, bob je uvijek dobar izbor. Radi se o frizuri kojoj niko ne može narušiti popularnost posljednjih nekoliko godina.

Prednost boba je i ta što dolazi u raznim oblicima i dužinama. Može biti do ključne kosti ili kraći, može biti slojevit ili tup i to je samo mali dio opcija, a nove stalno stižu.

Za jesen pred nama stigla je i nešto odvažnija verzija boba u kojoj su spojeni “kropani” bob popularan 90-ih i francuska vezija boba – rezultat je neodoljivi “ušuškani” bob kojeg odlikuje istovremenomekana i oštra tesktura. On je istovremeno hrabar i sladak i lagan za održavanje.

Radi se o modernoj verziji francuskog boba. Ušuškani bob još je kraći i “bezobrazniji”, idealan za sve kojima je dosadila duža kosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Earnshaw Hair (@jhair_stylist)


Ako i sami razmišljate o kraćenju kose, vašem frizeru objasnite da želite oštar bob koji seže do vaše čeljusti, sa slojevima na kraju koji će stvoriti mekoću. Ova frizura sjajno izgleda u kombinaciji sa šiškama-zavjesama koje će dodatno uokviriti lice, ali neka budu dovoljno duge da ih možete po potrebi staviti iza uha.

Kada je u pitanju oblikovanje frizure, stražnji dio neka se suši na zraku, a prednje dijelove kose sušite unatrag od lica kako biste stvorili mekši volumen, teksturu i kretanje oko jagodica. Radi se ominimalnoj rutini održavanja koja se posebno sviđa ženama.

Naravno, prije šišanja, razgovarajte s vašom frizerkom, a ako vam da zeleno svjetlo, frizura u nastavku je ona koju joj trebate pokazati.

Izvor:zadovoljna.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još