Jesi li jabuka, kruška ili grejp? Šta tvoj oblik grudi govori o tvojoj seksualnosti

Piše: Redakcija

Piero Lorenzoni je italijanski seksolog koji je objasnio da ženine grudi mogu odrediti karakter u istoj mjeri kao što to čini astrologija. Naime,  različite oblike grudi uporedio je s voćkama pa tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu da otkriju sve o nekoj ženi.

Dinja

Prema mišljenju tog italijanskog seksologa, žena s velikim okruglim grudima koje liče na dinje možda na prvi pogled djeluje majčinski, ali je to daleko od istine. Takva žena voli da jede, želi da joj ugađaju i da joj se dive i nije previše zainteresirana za seks.

Limun

Grudi u obliku limuna ukazuju na vatrenu partnerku. Takva žena je puna života, zna da se nasmije i našali na svoj račun, a u krevetu vole raznolikost. Ove su žene pune života, ponekad drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalina.

Grejp

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda djeluju seksi i zavodljivo, ali one su u biti stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmazit će partnera, ali ispred seksa stavit će izmjenjivanje nježnosti.

Kruška

Ako vas je zainteresovala žena s grudima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog oblika grudi vole da vode ljubav u svim varijantama. I pripazite! Iako djeluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nježnijeg pola su sklone preljubi.

Jabuka

Jabučaste grudi navodno otkrivaju frigidnu domaćicu, koja teško doživljava orgazam, ali u krevetu bi isprobala ama baš sve. Nerado mijenjaju partnere i obično su pametnije od svojih muževa.

Izvor:superžena

(Dž.S.)

Pročitajte još