Vatrena i snažna: Moje ime je crvena

Piše: L. M.

Crvena je jedna od onih boja u paleti koja fascinira svojom elegancijom, bogatstvom i raskošem. Možda nije za svaki dan, ali hrabri odabir crvenog make-up izgleda pomoći će vam da zasijate u bilo kojoj prilici. S obzirom na to da nam se bliži vrijeme praznika crveni make-up će biti pravi izbor za blagdanske dane.

Sjene za oči

S crvenim „smoky eye“ izgledom nećete pogriješiti. Crvena idealno pristaje uz svaku nijansu očiju. Nemojte pretjerivati, važno je da nijansirate i da boje dobro iskombinirate. Ukoliko ste se odlučili za tamnu nijansu crvene sjene na rubovima kapaka, onda kao bazu koristite neku neutralnu roskastu nijansu sjene za oči. Za dodatni efekt mačkastih očiju koristite eyeliner i vještačke trepavice.

Kralj među ruževima

Extreme Close Up On Model Applying Dark Red Lipstick Makeup Stock Photo - Download Image Now - iStock

Prva asocijacija na vatrenu šminku je crveni ruž. Za svaku priliku kada želite postići elegantan izgled koristite crveni ruž i dobit ćete željeni efekt. Važno je da pronađete odgovarajuću nijansu crvene boje koja odgovara vašem tenu. Potraga će možda biti dugotrajna, ali vjerujte, kada pronađete pravu nijansu, zaljubit ćete se u nju.

Lak za nokte

Bilo da je ljeto ili zima, crveni nokti nikada ne izlaze iz mode. Simbolička moć crvene je neprocjenjiva. Seks, ljubav, moć, opasnost = crvena.

 

Pročitajte još