Beauty news: Šta je novo u industriji ljepote?

Piše: L. M.

Beauty industrija danas se smatra jednom od najrazvijenijih u svijetu. Svakodnevno imamo priliku vidjeti nove linije proizvoda, neke potpuno nove do tada neviđene proizvode, pa čak i nova zaštitna lica beauty marki. Istražili smo najbolje ocijenjene novitete u beauty industriji za 2022., te vam preporučujemo da izdvojite svoj favorit za ovu godinu

Essie Boatloads of Love lak za nokte 

Stiglo je proljeće, zato spakujte tamne zimske lakove, jer se na velika vrata vraćaju svijetle nijanse. „Essiein“ novi lak za nokte je prljavo bijele boje, gotovo ružičaste nijanse s najljepšim bisernim završetkom.

YSL Beauty The Slim Velvet Radical Matter ruž za usne 

Neka vas ime ne zavara – ovaj ruž ima polumat završni sloj koji nije previše sjajan ili prigušen. Taman je upravo onoliko koliko treba. Formula je vrlo kremasta i lagana, zahvaljujući njegujućoj mješavini ulja koja osjetljive usne čini mekim i hidratiziranim.

La Prairie White Caviar Essence Extraordinaire

Ključni sastojci ove esencijalne kreme su ekstrakt i voda švicarskog zlatnog kavijara, koji poboljšavaju čvrstoću i minimiziraju fine bore. Osjećaj nakon korištenja ovog proizvoda je nevjerovatan, koža je svježa, hidratizirana i supermeka.

Smashbox Photo Finish Correct Primer za lice protiv crvenila

Kako temperatura počne rasti, tako raste i crvenilo na licu. „Smashboxov“ novi „Photo Finish“ primer posebno cilja na crvenilo. Ako će vam šminka biti na licu cijeli dan, prije nanošenja pudera nanesite količinu veličine graška ovog primera na lice i potpuno neutralizirajte crvene podtonove.

Aerin Mediterranean Honeysuckle Mimosa parfemska voda u spreju

Dizajniran je kako bi vas podsjetio na dan u pjenušavim akvamarin vodama Francuske rivijere. Uz gornje note grejpa, italijanskog bergamota i pupoljka crne ribizle.

Coco & Eve super hidratantni set šampona i regeneratora

Hidratantni duo šampon i regenerator formuliran bez sulfata, silikona i drugih neugodnih sastojaka, oslanja se na svoju zaštićenu tehnologiju ResistHya (snažna mješavina hijaluronske kiseline), kao i kokos, razna prirodna ulja i ananas za smanjenje suhoće, oštećenosti i kovrdžavosti.

Klur noćna krema za obogaćivanje

Ova izuzetna noćna krema na bazi ulja koristi 1% retinola, funkcionalne peptide i 19 protuupalnih biljnih aktivnih tvari za djelovanje na razne probleme kože, uključujući znakove starenja, upale i tuposti.

Tan-Luxe The Creme hidratantna krema za lice za postepeno samotamnjenje

Novo lansiranje australskog brenda, postupno samotamnjenje lica, daje savršeni zlatni sjaj u danima kada osjećate da ste blijedi. Također, ne štedi na hidrataciji uprkos tome što je samopotamnjivač.

Pročitajte još