Odvažite se ovim jesenjim nijansama ruževa za usne

Piše: Azra

Još jedna uzbudljiva stvar koju donosi nova sezona jesu promjene u našoj beauty rutini. Prelaz sezone obilježen je i novim formulama ruževa za usne u odabranim nijansama, od sezonskih osnovnih boja kao što su bobičasto smeđa, tamnocrvena, klasična crvena i duboka šljiva do nekoliko neočekivanih, iako dobrodošlih, iznenađenja.

Dior Addict 

Mnogo je istaknutih preparata koje „Dior“ radi u svijetu šminke, a ruž za usne je jedan od njih. Ova duboka nijansa ružinog drveta obogaćena je hidratantnim završnim sjajem koji lijepo izgleda na svim tonovima kože.

Huda Beauty Power Bullet mat ruž za usne

Moćni patlidžan apsolutno je upečatljiv na usnama i daje trendovsku gotičku glamuroznu estetiku. Visoko pigmentirani ruž za usne ima svilenkasto-glatku, plišano-mat formulu koja daje željenu boju već u jednom sloju.

Lancôme L’Absolu Rouge kremasti ruž

Lancômeov „L’Absolu Rouge“ kremasti ruž za usne ima prirodan završetak u kombinaciji s bojom koja traje do 18 sati.  Prekrasna, cool smećkasta nijansa stvorena je za jesen. Kremasta, hidratantna formula sadrži značajne sastojke poput balzama od ruže i hijaluronske kiseline, koji pružaju svu potrebnu njegu vašim usnama.

 Yves Saint Laurent Rouge Volupté u boji kestena

Ono što volimo kod ove boje za jesen jeste što odmah zagrijava svaki izgled. Također je neutralan i dovoljno svestran da ga nosi bilo koji ton kože bez nimalo laskavog oštrog kontrasta. Hidratantna formula visokog sjaja pravi je odabir za vaše usne.

L’Oreal Paris Age Perfect blistavi hidratantni ruž za usne + hranjivi serum u brilijantno smeđoj boji

Ko ne voli dva dobra proizvoda u jednom? Ovaj ruž ne samo da vam daje prekrasnu smeđu nijansu sa sjajnim završetkom, već sadrži i vitamin B5 koji pruža intenzivnu vlažnost. Neka suhe usne budu prošlost!

Victoria Beckham Posh kolekcija ruževa za usne

Zahvaljujući mješavini hranjivih biljnih ulja i voskova, kolekcija „Posh“ ruževa Victorije Beckham nanosi se glatko. U izboru među 14 luksuznih nijansi, ova vatreno narandžasta će zasigurno iznenaditi i oduševiti.

Hèrmes Rouge

Ako su vaši jesenji favoriti tamne i ćudljive boje, onda će vam se svidjeti ograničeno izdanju „Hèrmesove“ nijanse sivo-šljive.  Ovaj mat ruž za usne dolazi u boci koja se može ponovno puniti.

 

Pročitajte još