Amra Olević Reyes pokazala luksuzan stan: Balkanska Kim Kardashian opterećena ženskim nagim tijelom

Piše: I. H.

Amra Olević Reyes je sasvim sigurno najpoznatija i najutjecajnija Crnogorka u Americi. Ova influenserka i preduzetnica, koju često zovu i balkanskom Kim Kardashian, svojevremeno je uvrštena i u 10 najplaćenijih influensera na Instagramu, a tamo je prati oko 6 miliona ljudi! Inače, Amrini roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, ali je ona odrasla u Njujorku, gdje je izgradila zavidnu karijeru, te gdje i danas živi i radi.

 

Atraktivna 35-godišnjakinja je karijeru započela kao šminkerka, a svoj nevjerovatan talenat unovčila je na više načina – ne samo snimajući vlogove i tutorijale, već i kroz saradnju sa brojnim prestižnim makeup brendovima, ali i lansiranjem sopstvene kozmetičke linije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Olević Reyes (@amrezy)

Američki mediji su 2021. prenijeli da se njeno bogatstvo procjenjuje na najmanje 2.5 miliona dolara, a sigurni smo da se u prethodnih dvije godine isto znatno uvećalo.

 

Amra je, inače, udata za preduzetnika Leonarda Reyesa, a par je zajedno duže od deset godina. Jedan pogled na njen Instagram dovoljan je da se uvjerite da živi na visokoj nozi, pa je i svoj životni prostor uredila veoma luksuzno.

 

Njen stan u Njujorku je uređen u neutralnim tonovima, ali sa živopisnim, modernim detaljima koji unose život u prostor – to su vaze u obliku ženskih lica ili zadnjice, mirisne svijeće, skupe, ukrasne knjige, sobne biljke, cvijeće na svakom koraku, figure inspirisane antičkim skulpturama…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Olević Reyes (@amrezy)

Cijela dnevna soba ovog stana je u prozorima od poda do plafona, pa ne samo da pruža nevjerovatan pogled, već je prepun lijepe svjetlosti. Amra nema puno namještaja u dnevnoj sobi – tu je ogromna, bež garnitura i klub sto od bijelog mermera, ali zato i te kako insistira na zanimljivim detaljima koji su oplemenili prostor, prenosi Žena.rs.

Na jednoj od njenih fotografija prikazala i je i umjetničku sliku u bež i braon tonovima na kojoj je prikazano žensko tijelo, a pored toga po čitavom stanu raspoređene su figurice koje slave i veličaju neke dijelove ženskog tijela.

Pročitajte još