Harry Styles u bočici: Uskoro u prodaji parfemi njegovog kozmetičkog brenda Pleasing

Piše: L. K. P.

Od kad je u novembru 2021. godine pjevač Harry Styles pokrenuo brend Pleasing, ponuda se vrtjela oko malog broja kozmetičkih artikala. Zato ove jeseni stiže pojačanje za koje smo sigurni da će u trenu nestati iz ponude njihova webshopa.

Ako ste ikad zavirili u ponudu internetske trgovine ovog brenda mogli ste na prvi pogled prepoznati stilski pečat ovog pjevača. Od samog dizajna stranice preko lakova za nokte, balzama za usne, seruma i hidratantnih krema sve do ponekog odjevnog komada i modnog dodatka baš u sve je utkan njegov stil. Zato se sad, nakon objave da u oktobru Pleasing izlazi s 3 parfema, možemo samo nadati da će i njihova formula dovesti Harryjeve omiljene mirisne note.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pleasing (@pleasing)

Kako se za sad doznaje ova će tri parfema nositi imena Closeness, Rivulets i Bright and Hot, no još uvijek nisu poznate mirisne note koje će se kriti u njihovim bočicama. Međutim, poznato je da će uz narudžbe putem webshopa kupcima stizati peel-off mirisne trakice uz svaku kupnju, a zna se i da su parfemi nastali u suradnji s francuskom tvrtkom Robertet koja se bavi proizvodnjom prirodnih mirisa.

-Kao brend čije je poslovanje duboko ukorijenjeno u istraživanje boja, emocionalno pričanje priča i senzornih iskustava… strateški je potez za nas proširiti se i u ovu kategoriju- za The Business of Beauty je izjavio Shaun Kearney, izvršni direktor Pleasinga. Parfemi će nakon lansiranja za početak biti dostupni za kupovinu putem webshopa, a nakon toga planirano je širenje i u fizičke trgovine.

Pročitajte još