Ters Bosanka proslavila rođendan: Suprug je iznenadio romantičnim poklonom

Piše: I. H.

 

Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih bh. vizažistica Merjem Nuhić, na društvenim mrežama poznatija kao Ters Bosanka, jučer je proslavila 28. rođendan. Na svom profilu na instagramu pohvalila se brojim poklonima koje je dobila od porodice, prijateljica, sponzora i poslovnih partnera.

Njena partnerica brenda Ters Bosanke, Adna Hajdarević, također je iskoristila priliku da joj poželi sve najbolje, ali i da joj se zahvali na šest dugih godina saradnje i prijateljstva. Adna je podijelila zajedničku fotografiju sa Merjem,  a u opisu objave istakla je koliko joj ona znači.

Pored svih poklona, čestitki, buketa cvijeća, koji su bukvalno pristizali sa svih strana, jedan je za lijepu Merjem bio najdragocjeniji. To je bio raskošan buket crvenih ruža i čestitka puna ljubavi od njenog supruga Ajdina, inače bivšeg nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Na kraju su izašli i na večeru i to na simbolično mjesto, restoran gdje su prvi put proslavili njen rođendan, prije 9 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merjem Nuhić (@ters_bosanka)

Ono što su tad obećali jedno drugom, i danas važi: „Ti ne puštaj mene, ja ne puštam tebe, zajedno do kraja pa šta god da nas čeka u ovom životu.“, napisala je na Instagramu Merjem.

Podsjetimo, Merjem i Ajdin su u braku sedam godina, a svoj život su zasnovali u Kiseljaku.

Pročitajte još