Kako izgledaju top modeli bez šminke i photo-shopa

Piše: Redakcija

Alesandra Ambrosio

Mora se priznati da je brazilski top model Alesandra Ambrosio nevjerovatna čak i bez šminke.  Seksi žena mačkastih, vatrenih očiju se skidanjem šminke brzo tranformira u nježnu, ljupku i vragolastu mladu ženu. Iako ima 32 godine i čak dvije trudnoće iza sebe, ona i dalje podsjeća na nestašnu djevojčicu znatiželjnog pogleda.

Bar Rafeli

Bar Rafeli, žena koja važi za jednu od najljepših u svijetu show biznisa, rijetko kada izlazi u javnost bez trunke šminke na sebi. Ipak, vještim paparazzima je pošlo za rukom da je nekoliko puta uhvate nespremnu i u totalno prirodnom izdanju. S obzirom na vrlo jaku šminku koju je prinuđena gotovo svakodnevno nositi nekada i po čitav dan na licu, neujednačen ten nimalo ne iznenađuje. Kada se tome dodaju neprospavanje noći, eto i nepoželjnih podočnjaka i podbulih očiju.

Gisele Bundchen

Jedan od najplaćenijih ženskih modela na svijetu prema Forbsovoj listi iz maja 2013., Gisel Bundchen, u svojoj 32. godini izleda i više nego dobro. No, nismo navikli da je viđamo bez šminke i mnogisu  iznenađeni njenim fotografijama na kojima je bez šminke, s obzirom na bore koje čine da izgleda i do 10 godina starije. Ipak, u prilog činjenici davodi računa o svom izgledu govori i njeno besprijekorono izvajano tijelo za koje su zaslužni pravilna ishrana i redovni ponekad vrlo iscrpljujući treninzi.[nggallery id=251]

Pročitajte još