Ornela Vištica: Nemam problem s promjenama u životu

Piše: Redakcija

Mostarka Ornela Vištica već duže vrijeme boravi na relaciji Zagreb – Beograd zbog snimanja nove serije “Dragi susjedi”. Riječ je o sitkomu RTL televizije, čije je prikazivanje nedavno počelo, piše Dnevni Avaz.

Radnja prati život komšija koji žive u istoj zgradi te se na specifičan način nose sa svakodnevnim problemima zbog života u manjem mjestu.

Novi trikovi

Ornela u sitkomu glumi seksepilnu komšinicu za kojom muškarci gube glavu, a zove se Ornela Becić. U seriji, između ostalih, glumi i Moamer Kasumović.

– Zabavno je bilo biti Ornela na kvadrat na setu. Drago mi je bilo i ponovo raditi sa Petrom Ćiritovićem, Ivanom Magudom i Asimom Ugljenom. S ostalim glumcima prvi put sarađujem, ali o njima, isto tako, mogu reći samo sve najbolje.

Ornela Becić je snalažljiva, brza i spretna mlada žena. Živi sama na posljednjem spratu zgrade. Dok je žene zezaju, muškarci stalno pronalaze nove trikove kako bi je osvojili. Nemam problem igrati zavodnicu, kao što ne bih imala problem igrati potpuno suprotnu ulogu. Stvar je profesionalnosti. Nemam problem sa promjenama i prilagodbama -kaže Vištica za  Avaz.

Pročitajte još