Heather Locklear se pokušala ubiti: Dva puta hospitalizirana!

Piše: Redakcija

Nekadašnja zvijezda serija “Dinastija” i “Melrose Place” Heather Locklear očito proživljava pravu dramu u svom životu. Američki mediji pišu kako je glumica  u deset dana dva puta hospitalizirana, a u međuvremenu je provela noć u zatvoru nakon napada na policajca.Sve je počelo u nedjelju uvečer kada je  uhapšena u vlastitom domu jer je napala i udarila policajca i radnika hitne pomoći koji su tamo stigli na poziv upućen od njene porodice. 

Glumica je puštena kući u ponedjeljak ujutro nakon što je uplatila 20.000 dolara kaucije. Međutim, samo nekoliko sati kasnije, hitna je ponovno stigla u njenu kuću zbog mogućeg predoziranja. Naime, kako javlja TMZ, glumica se navodno predozirala nakon čega je hitno hospitalizirana.Izvor za TMZ tvrdi kako je Heather sad u stabilnom stanju te dobiva potrebnu pomoć.

Samo sedam dana ranije Locklear je završila na psihijatrijskoj procjeni nakon što je pijana napala svoje roditelje i prijetila da će se ubiti. Glumica već neko vrijeme, pišu američki mediji, ima problema s porocima. Navodno je željela sama prijaviti se na liječenje, ali očito je ovo krug pakla iz kojeg se jako teško izlazi.

Pročitajte još