Ovako izgleda savršena žena u očima muškarca!

Piše: Redakcija

Koliko god mi žene vjerovale da smo značajno složenija bića od muškaraca, to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg pola imaju tačne parametre koje njihova savršena žena treba da ima.

Muškarcima ćete biti puno zanimljivije ako ste jake na sljedećim poljima.

 

Samopouzdanje

Muškarci vole žene sa stavom i mišljenjem. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih riječi.

Osim toga, nemojte pred muškarcima da se žalite na svoje fizičke mane i da ukazujete na njih. Nema ništa ljepše od žene koja se odlično osjeća u svojoj koži i ne boji se da to pokaže.

Smisao za humor

Ova je stavka definitivno jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svjetlosti.

Poštovanje privatnosti

Morate da odolite želji da mu čitate poruke i nemojte da ga spriječavate da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu vrijeme u kojem ćete raditi nešto što obično ne radite zajedno. Kada vaš parner, na primjer, ode s društvom na fudbal, iskoristite to vrijeme za male spa rituale kod kuće.

Zanimljive osobine

Ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću, nastavite s obrazovanjem. Ne postoji ništa privlačnije od inteligentne žene koja se dobro snalazi u svakom razgovoru.

Tajanstvenost i nepredvidivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Prijatno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke vještine koje posjedujete, a koje mu prije niste otkrile i nikada nikome nemojte da odajete sve svoje tajne.

Čvrst karakter

Nemojte se ni u kojem trenutku pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravi karakter i budite odane same sebi. Nikome nije prijatno kada shvati da je određeno vrijeme proveo s glumicom.

Osmijeh

Posljednje na spisku, ali ništa manje bitno. Čak i nekoliko sekundi vještačkog osmijeha može da popravi raspoloženje i pretvori taj izvještačeni u iskreni osmijeh.

Smijte se što češće, a da bi se osjećali potpuno opušteno i prijatno, držite oralnu higijenu na visokom nivou.

Pročitajte još