Pet trikova uz koje ćete se riješiti tamnih podočnjaka

Piše: Redakcija

Podočnjaci su prava noćna mora i čini se da je lakše riješiti se bora nego tih tamnim linija ispod očiju. No, ipak postoji nekoliko trikova koji vam mogu pomoći riješiti se tamnih podočnjaka, a mi vam ih donosimo u nastavku.

Valjak od žada i krema za područje oko očiju

Valjak od žada a u kombinaciji s kremom za područje oko očiju oni su dobitna kombinacija. Držite ih u frižideru i uvečer i ujutro aplicirajte kremu na područje ispod očiju i masirajte hladnim valjkom. Njime možete tretirati i druge dijelove lice koji su vam podbuhli.

Maska za područje ispod očiju

Ove male maske namijenjene su upravo podočnjacima. Hlade, umiruju i zatežu kožu te osvjetljavaju tamne podočnjake.

Vrećice čaja

Vrećice zelenog ili crnog čaja koje ste već iskoristili za čaj, spremite u frižider, a kad se ohlade stavite ih na oči i držite od tri do pet minuta. Kofein u njima djelovat će na podočnjake i umiriti podbuhlost.

Svježi krastavac

Svježi krastavac je poznati prirodni “lijek” za podočnjake. Kriške krastavca stavite na oči i držite 10 minuta. One će ih ohladiti, smiriti, smanjiti podbuhlost i tamne krugove.

Hladna kašika

I ovo je još jedna stara metoda koja djeluje, a koju primjenjuju i zvijezde poput Margot Robbie. Držite dvije čiste kašike u frižider, a ujutro ih prislonite na oči na svega nekoliko minuta. I tako ćete smanjiti podbuhlost i probuditi oči.

 

Pročitajte još