Trnovit put Irine Shayk: Od djevojke koja je radila na njivi u Rusiji do supermodela

Piše: Redakcija

Ruskinja Irina Shayk s 32 godine može da se pohvali da je ostvarila svoje snove. Od djevojke sa sela koja je radila na njivi u Rusiji, postala je supermodel, ima milionski bankovni račun, a zavela je i jednog od najpoželjnijih holivudskih neželja, postala je majka…. Ipak, da je put do ostvarenja bio naporan, nedavno je otkrila u jednom intervjuu. Irina je ispričala da su njeni počeci bili teški i neslavni, a ništa nije slutilo na to da će jednog dana dostići zvjezdane visine. Naime, ona je živjela od 40 eura sedmično, a jela je samo rižu jer nije imala novac za više.

Povezana slika

– Nisam imala pojma kako izgleda modeling. Samo sam mislila o tome da ću možda snimiti neki katalog i bar malo pomoći porodici. Uopće nisam govorila engleski. Živjela sam u malom stanu u Parizu, koji sam dijelila s drugim djevojkama. Imale smo po 40 eura sedmično za trošak. Nedjeljom bismo dijelile pirinač, jer nam više nije ostalo para. U ponedjeljak ujutru išle bismo metroom s jednim eurom u džepu do agencije, kako bismo dobile snovac za narednu sedmicu – ispričala je Ruskinja.

Slikovni rezultat za bradley cooper and irina

Irina Shayk i Bradley Cooper

– Morala sam da sadim krompir i paradajz jer je to bio jedan od načina da zaradim novac. Za to sam dobijala dolar po danu. Ljeti sam farbala lokalnu bolnicu, jer sam željela da kupim sebi cipele na štiklu. Moji nisu imali novca, nekada se dešavalo da gladujem i da nemam šta da jedem – iskrena je bila Irina pričajući o svom teškom djetinjstvu u Rusiji. Irina ne krije da je za to vrijeme bilo zabavno, iako nije odmah naišla na razumijevanje koleginica. Često su joj se smijale i zadirkivale je zbog tena, velikih grudi i jače građe. Irina je sada daleko od priče iz koje je potekla i živi u izobilju. Njeno bogatstvo se procjenjuje na 4 miliona dolara i u vezi je sa slavnim holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom sa kojim je dobila i dijete.

Zabavljala se i s Cristianom Ronaldom.

Slikovni rezultat za

Irina i Cristiano Ronaldo

Pročitajte još