Novo lice male crne haljine

Piše: Redakcija

“Ne možete pogriješiti s malom crnom haljinom” citat je koji se pripisuje Coco Chanel, a otkako je taj klasik uvela u modu prije stotinjak godina, doživio je svoje brojne verzije. Najnoviji trend: pripijena kožna haljina.

Meka crna koža koja obavija tijelo i ima tu snagu da svaki klasičan kroj pretvori u moćno modno oružje. Na promociji filma ‘Eternals’ u Rimu glumica Angelina Jolie nosila je upravo takvu pripijenu crnu Dolce&Gabbana haljinu.

Manekenka Hailey Bieber za gostovanje u talk showu također je odabrala crnu kožnu haljinu sa ‘sweetheart’ izrezom, ali kraću varijantu, s potpisom brenda Khaite, te ju je nosila na crvene salonke.

Velika obožavateljica crnih kožnih mini haljina je i Kourtney Kardashian koja ih nosi na različite događaje, ali i svakodnevne prilike, u kombinaciji s balonerom i čizmama ili sandalama.

Crna kožna haljina daje klasičnoj crnoj haljinici dozu odvažnosti, eleganciji malo rokerskog štiha, pa se ne treba bojati uvrstiti je u jesensku garderobu jer će brzo postati ‘go to’ komad za sve izlaske i ‘date night’ kombinacije.

Izvor: elle.hr

(S.P.)

Pročitajte još