Lejla Filipović još jednom pokazala modno umijeće: Kako klasične majice kombinovati sa trendi komadima

Piše: I. H.

Iako obična bijela majica apsolutno drži prvo mjesto u ormaru svake žene, jer važi za komad koji sjajno pristaje uz sve modne kombinacije, Lejla Filipović odlučila se poigrati s alternativnim rješenjem.

Lejla Filipović, po mišljenju mnogih, jedna je od najbolje odjevenih na ovim prostorima, prolazne trendove rado spaja s klasičnim komadima koje rado nosi. Jedna od takvih je i obična jednostavna majica kojoj se obično vraćamo u nedostatku kreativnijih ideja, a nerijetko se desi da su baš ti outfiti oni najbolji, a i najudobniji!

 

Bijele majice kratkih rukava mogu se kombinovati na mnogo načina, a sjajno izgledaju i u sportskim i u chic odjevnim kombinacijama. Iako je t-shirt bijele boje još uvijek omiljen komad svih trendsetterica, nekadašnja misica Lejla Filipović odlučila se za sivu majicu koja je sjajno pristajala njenom outfitu za večernji izlazak.

 

Efektnu oversized majicu sive boje Filipović je nosila uz kratku bijelu suknju s velikom mašnom i upečatljive natikače britanske modne marke JW Anderson. Natikače na visoku potpeticu posebno su zanimljive zbog kombinacije farmera i zlatne kopče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Baš poput bijele, siva majica kratkih rukava odličan je izbor za svaku priliku. Dobro stoji u ležernijim kombinacijama, ali se može nositi i uz svečaniju odjeću ako želite nešto opušteniji izgled.

Lejla Filipović ljeto rado provodi u rodnom Dubrovniku, gdje uživa s porodicom i prijateljima. Kako provodi ljetne dane često pokazuje na društvenim mrežama, a sa suprugom Tarikom uživa u ljetnim avanturama i puni baterije za povratak u metropolu.

 

Pročitajte još