Mudar modni izbor kraljice Letizije: Sako od tvida uvijek pravi razliku

Piše: L. B.

Kraljica Letizija je žena koja u svojim dnevnim agendama ima najrazličitije događaje i njima vrlo vješto prilagođava i modne izbore. Od klasičnog biznis stajlinga do onih najsvečanijih toaleta, ona vješto vlada modnim formama i postavlja standarde. Danas je predsjedavala ceremonijom dodjele grantova za društvene akcije Fondacije Mutua Madrilena za projekte nevladinih organizacija i pokazala praktično modno znanje koje ostavlja utisak.

Prilično klasičan izgled kraljica je učinila efektnim, i to zahvaljujući sakou od tvida jarke boje, sa zlatnim dugmadima. U moć ovog komada uvjerila se svaka žena. Ona je tu uz plisiranu, ali i pencil-suknju, uz uže, ali i široke, svečane pantalone na peglu. I svemu da viši novo.

Donji dio njege odjevne kombinacije činile su crne cigaret-pantalone, propraćene crnim sandaletama sa niskom štiklom.

Queen Letizia attended a ceremony in Madrid to present Social Action grants from the Mutua Madrileña Foundation to 34 NGO projects on 18 March 2024

Vrlo sveden izgled kraljica je ispratila zlatnim minđušama, a zlatni prsten na kažiprstu učinio je dodatni efeket iznenađenja, kao i uvijek kada je kraljica Letizija u pitanju.

black Massimo Dutti Kitten Heel Slingback Pumps.

Picture

Picture

Pročitajte još