Nova modna lekcija kraljice Ranie: Kada vidite ove hlače nikada više nećete pomisliti da mogu izaći iz mode

Piše: L. K. P.

Jordanska kraljica Rania posjetila je urede Fonda za budućnost siročadi Al Aman, gdje se susrela sa skupinom mladih bez roditelja.

Kraljica, koja je pokrenula Fond 2006. godine, poručila je da je ponosna na uspjehe mladića i djevojaka te dodala da bi trebali biti ponosni na sebe i sve ono su postigli svojim napornim radom.

Iako kraljica ne bježi od odvažnih, jarkih boja, za ovu priliku prigrlila je takozvani latte stil odijevanja, koji karakteriziraju neutralne bež i smeđe nijanse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Tako se njena jednostavna i elegantna kombinacija sastojala od dugog bež pletiva u kombinaciji s krem hlačama i smeđim cipelama.

Pletivo je dio ponude modne kuće Palmer Harding. Osim povišenog ovratnika, krase ga detalj na vezanje i prorez na prednjoj strani.

I dok komade poput toga već pospremamo na dno ormara, hlače poput tih koje nosi kraljica Rania sigurno će u nadolazećem razdoblju biti čest prizor i na našim ulicama.

Svijetle boje i široke nogavice mnogima su, naime, idealan spoj za topliji dio godine, a ovakav model funkcionira savršeno u raznim prigodama, od odlaska na posao do večernjih druženja s prijateljicama.

Kraljica Rania jednostavno izdanje upotpunila je s minimalnim modnim dodacima, među kojima se isticao ručni sat.

Pročitajte još