Modne lekcije Melanije Tramp se vraćaju na scenu: Bijela košulja-haljina najavljuje proljetne trendove

Piše: L. B.
Melania Trump se vratila u centar pažnje u utorak dok je pratila svog supruga, republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa za 2024. na glasanju na predsjedničkim izborima u Palm Bichu, Florida.

Melania je obula par crnih salonki, inače njen omiljeni model, što se dalo zapaziti tokom mandata. Bivša prva dama nosila je ove salonke sa visokom potpeticom u više navrata i u različitim bojama tokom godina, pa čak i sa printom zmijske kože.

Za svaku priliku i za svaki odjevni predmet imala je odgovarajući par. Otkako su se pojavile 2013. godine, nazvane po poznatoj manekenki Kate Moss, osvojile su pažnju slavnih dama.

Za ostatak svog stajlinga odabrala je bijelu košulja-haljinu sa potpisom modne kuće “Alexander McQueen” sa velikom crnom orhidejom preko cijele lijeve strane. Da bi istakla svoj struk, stavila je crni kaiš. Ovo je sjajna najava za proljetne i ljetnje trendove – kako biti šik sa minimalno detalja i zadržati udobnost tokom cijelog dana.

Uz haljina je uparila i svoju veliku “Chanel” torbu i crne naočale, a isfeniranom kosom na blage talase istakla je svoje lice.

Pročitajte još