Kraljica Letizija i princeza Leonor održale modnu lekciju i oduševile Španiju

Piše: L. B.

Kćerka i mama

Španska kraljica Letizija i njena kćerka princeza Leonor prije nekoliko dana izašle su na večeru sa kraljem Felipeom u Saragosi i svojim opuštenim stajlingom pokazale da se i u jednostavnim komadima može izgledati kraljevski.

Cijela kraljevska porodica je stala da se slika sa osobljem restorana El Patio u Saragosi, a nakon toga je na zvaničnom Instagram nalog restorana objavljena ta fotografija.

Veoma brzo je pobrala simpatije ljudi širom Španije koji su primijetili da su kraljica i njena kćerka veoma slično obučene i da im taj leženi outfit i te kako pristaje.

Leonor je uz džemper ponijela svijetlo plave farmerke i uvijek obožavane bijele patike, a cijli outfit upotpunila je kariranim šalom i crnom pufer jaknom. Kosa joj je bila vezana u visoki rep.

 

Letizija je uz ovaj savršeni proljetni džemper ponijela par crnih farmerki ravnih nogavica i moderne mokasine poznatog brenda koji obožavaju i žene u Srbiji. Zvijezda outfita bila je njena super-cool crna kožna jakna koja je na najbolji mogući način izgledala podjestila na stajlinge iz 90-ih.

– Jučer smo imali veoma posebnu posjetu, bila mi je čast služiti vas, hvala vam što ste nas izabrali – stoji u opisu fotograije na Instagramu.

Pročitajte još