Nova Chanel kolekcija: Raskošne boje, uzorci i materijali

Piše: Redakcija

Iz krajnost u krajnost. Tako bi se najjednostavnije mogla opisati čarobna modna vizija Karla Lagerfelda za jesen/zimu 2018. godine. Modna kuća Chanel je predstavljanjem svoje “prêt-à-porter” kolekcije za spomenutu sezonu otvorila  zadnji dan Sedmice mode u Parizu.  Modni majstor u jednoj je kolekciji prikazao svu raskoš boja, uzoraka i materijala.

Tako su pistom prošetali modeli u crnim kaputima strogog kroja, koji su napravljeni od vune i nezaobilaznog tvida, što je svojevrsna posveta jednostavnosti i eleganciji legendarne Coco Chanel. Naravno, nijedna kolekcija ove cijenjenje modne kuće ne bi bila potpuna bez crne haljine, a Lagerfeld ni ovaj put nije razočarao kad je o tome riječ.  Naime predstavljeno je sve od sofisticiranih modela ukrašenih svilenom mašnom do čipkastih modela s efektnim naramenicama od srebrnih perli.

Ako ste pomislili da će sljedeća jesen i zima obilovati isključivo crnom bojom, prevarili ste se. Lagerfeld je prilikom izrade kolekcije odlučio izvući maksimum iz palete boja, a pritom ostati u jesensko-zimskim tonovima.

Pogledajte samo neke od predstavljenih modela.

Pročitajte još