Uskladi torbu s horoskopskim znakom

Piše: Redakcija

Nakon što je tadašnji kreativni direktor brenda Dior, John Galliano, predstavio sedlo torbu na proljetnoj reviji 2000. godine, niko nije ni pomislio da će dostići kultni status kakav ima danas.

Nakon njenog debitiranja, asesoar je dobio najveću popularnost zahvaljujući poznatim ličnostima koje su je nosile, ali i pojavljivanjem na televiziji (posebno u seriji “Sex and the City”). Ona je postala „it“ torba u svakom pogledu, a danas se, kao i prije 18 godina, ponovo vraća na velika vrata mode.

Kako bismo proslavili njen povratak, u nastavku vam predstavljamo top 12 modela „sedlo“ torbe s malim osvrtom na astrologiju – ipak je Christian Dior volio zvijezde i vjerovao u horoskop… Pogledajte kako izgleda vaša savršena Dior torba!

LAV
Uvijek zabavni i ponekad egocentrični, sedlo torba s dobrim spojem vibrantnih boja i dezenom je savršena za njih. Da biste je nosili ipak morate biti zvijezda.

JARAC
Kao i ostali zemljani znaci, Jarčevi su povezani s planetom na kojoj se nalaze. Uvijek odgovorni, disciplinirani i pripremljeni za sve, ovaj chic, monohromatski model predstavlja osnovne elemente ovog znaka.

DJEVICA
Čuvena sedlo torba s Dior dezenom je svevremenska i moderna – što je idealno za Djevice. Zbog vidljivog dezena koji jasno pokazuje lojalnost prema brendu, Djevice će mnogo voljeti ovaj model jer su prirodno lojalne svemu što vole.

BLIZANCI
Iako ih prati loš glas, morate priznati da ne postoji ništa loše u malo pretjerivanja. Ekspresivni i uvijek spremni za zabavu, kontrastni dizajn je savršen za vas.

OVAN
Impulsivni, optimistični i samouvjereni su samo neki kvaliteti koje posjeduje osoba rođena u ovom znaku. Upadljiva i moćna, sedlo torba s nanizanim sitnim perlicama će se slagati i isticati vaš karakter.

RAK
Rakove vodi Mjesec, koji često utiče na njihovu emotivnu, kreativnu i ponekad promjenljivu prirodu. U konstantnoj su potrazi za sigurnošću i udobnošću, pa je ovaj model od teksasa sjajan model koji će to i pružiti.

RIBE
Ribe uglavnom predstavljaju njihovu umjetničku stranu u želji da pobjegnu od stvarnosti. Bogata igra narandžaste i plave na perlicama kreiraju fantastičnu notu koja odiše duhom vode i ribe koja u njoj živi.

STRIJELAC
Kako je društven i zabavan, za ženu Strijelaca je idealan dinamičan model torbe poput ove. U toplim tonovima žute, crvene i pink kreirana je optička iluzija koja odiše strašću.

ŠKORPIJA
Crvena koža može imati mnogo interpretacije, ali za Škorpije znači hrabar i strastven izgled koji je čak pomalo i mističan. Elegantan šav s ivicama torbe savršeno prikazuju Diorov osjećaj za francuski chic izgled.

VAGA
Kao znak koji je poznat po eleganciji, društvenom i otvorenom karakteru, blijedo roza torba je savršen izbor za Vage koje također vole sve što je vezano za ljubav, romantiku, ljepotu i senzualnost.

VODOLIJA
Intrigantan dizajn će savršeno pristajati nezavisnoj Vodoliji i njenoj kreativnoj prirodi. Svi vazdušni znakovi teže ka originalnosti, što ovaj model savršeno pruža.

BIK
Zemljani znaci znaju kako da budu čvrsto na zemlji. Zbog toga što su pouzdani, stabilni, strpljivi i praktični, ni jedna druga verzija torbe ne može da istakne takav spoj karaktera, od kožnog modela u monohromatsko plavoj boji.

Pročitajte još