Victoria Beckham otkrila recept za svoju omiljenu proljetnu salatu: Brzo i jednostavno

Piše: L. K. P.

Jedna od najvećih modnih ikona, sigurno je Victoria Beckham. Njen stil obožavaju žene širom svijeta, a poznata je po stilu tihog luksuza i jednostavni, ali efektnim modnim kombinacijama (koje slaže uglavnom noseći vlastiti Victoria Beckham brend). Osim po dobrom odjevnom stilu, Victoria Beckham je poznata i po svojoj figuri na kojoj zavide mnogo žene. Iako ne krije kako veoma pazi na svoju liniju, redovno trenira i hrani se zdravo, sve nas zanima što to točno ona jede kako bismo mogli “prekopirati” njen meni.

Beckham je na Instagram profilu otkrila kako priprema svoju omiljenu proljetnu salatu, a na divno čudo sastoji se od samo 5 sasvim svakodnevnih sastojaka i za njenu pripremu ne trebate biti profesionalac u kuhinji jer se priprema brzo i lako.

Salata se sastoji od avokada, tunjevine, slanutka, rukole i luka. Po želji možete dodati neki dresing poput grčkog jogurta da dobije na teksturi, ali avokado će prilikom miješanja dati mekoću i spojiti sve okuse.

Salata koju Victoria jede je jednostavna za pripremu, a pritom i veoma zdrava. Naime, poduzetnica i pjevačica je poznata kao velika ljubiteljica ribe i uvijek naglašava kako svaki dan jede ribu pa nas tuna nije iznenadila. Ona je prepuna omega-3 masnih kiselina i proteina koji pomažu u održavanju i rastu mišića, također tu je i avokado koji je prepun dobrih masnoća koje su potrebne našem tijelu i u sebi sadrži vitamine B skupine, vitamine A i E te minerale kalij i magnezij.

Slanutak je mahunarka koja je bogata proteinima, a prepun je i enzima koji pomažu u radu crijeva, dok je rukola izvor željeza, kalija, kalcija, vitamina C, folne kiseline i beta-karotena. Dok je luk postao sve popularnija namirnica zbog svog protuupalnog djelovanja zbog sumporne kiseline koju sadrži.

 

Pročitajte još