Četiri horoskopska znaka kojima će 2019. donijeti velike promjene

Piše: Redakcija

Iako s promjenama ne ide lako i onako kako bismo to željeli na neke ipak možemo utjecati. Neke će se sigurno dogoditi, jer su zapisane u zvijezdama. Ova četiri horoskopska znaka očekuju velike promjene u 2019. godini i to nabolje.

Jarac 

2019. godina bit će fenomenalna godina za ovaj horoskopski znak. Posebno mu se smiješi poslovni uspjeh, a i sljedeće će godine osobe rođene u znaku jarca pronaći hrabrosti isprobati nove i lude stvari.  Jarac će biti motiviran kao nikada i spreman je za promjene.

Ovan 

Ovnovima zvijezde predviđaju puno promjena. Osobe rođene u ovom znaku konačno će preuzeti inicijativu. Njima će se puno toga pozitivnoga dogoditi u 2019. godini, kako na poslu tako i u privatnom životu. U vezi će doživjeti preporod, a slobodnim ovnovima smiješi se nova ljubav. 

Povezana slika

Lav 

Lav je poznat po tome da ima oko sebe puno prijatelja i da uživa kad je u centru pažnje. Rijetko planira, živi iz dana u dan te gotovo nikada ne razmišlja o budućnosti. To će se promijeniti 2019. godine. Lav će razviti novo, zdravije samopouzdanje. Početi će konačno dugoročnije razmišljati i mijenjati stvari.  

Slikovni rezultat za new year people

Vaga 

Uravnotežene, izjednačene i uvijek orijentirane na druge. To ponekad može biti naporno te trošiti puno energije, jer osobe rođene u ovom znaku rijetko misle na sebe. Ipak, to će se u 2019. godini promijeniti. Vage će krenuti novim putem, poslovno i privatno. Osim toga, ovaj će znak biti aktivniji te će pronaći nove mogućnosti da se konačno napuni energijom. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti