Žene bikovi: Odlučne i snažne, ali i osjećajne i strpljive

Piše: Redakcija

Foto: Unsplash

Odlučna, uporna, dosljedna, realistična, stabilna, beskompromisna, čulna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana, sve to opisuje ženu bika. 

Ipak njena najveća snaga leži u dvije kvalitete koje posjeduje – osjećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se s njome može manipulirati. O mnogim strvarima ima čvrsta mišljenja koja se teško mnogu promijeniti. 

Ipak, žena bik izbjegava pokazivati svoj temperament jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi živjeti u ugodnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturistica i ne voli riskirati zbog čega se ne zna najbolje nositi s naglim promjenama. Bolje funkcionira u rutini i jednoličnosti. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo vjerojatno neće dvaput ponoviti istu grešku. 

Zodiac Signs

Foto: Unsplash

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti