Veliki ljubavni horoskop: Saznajte hoćete li se baš vi zaljubiti ovog ljeta

Piše: Redakcija

Astrotarot.eu je sačinio detaljan ljubavni horoskop. Planetarna kretanja mnogim znakovima predviđaju krupne promjene na emotivnom planu.
Provjerite jeste li među njima

OVAN

Imat ćete jasnu viziju i osjećati da ste na pravom putu kada je o ljubavi riječ. Ljubavne iskre dolazit će s više strana. Vaša želja da ostvarite ljubavnu sreću bit će na vagi. Razmišljat ćete na koju stranu da se okrenete. Bit ćete zadovoljni svojim odabirom i truditi se da i druga strana osjeti vaš entuzijazam. Dolaskom ljeta neki od pripadnika ovoga znaka pokušavat će popraviti odnose u braku ili vezi. Odluka o zajedničkom odmoru svakako će im u tome  pomoći. Ovnovi moraju naučiti da i druga strana ima pravo na svoje mišljenje. Kad to prihvatite, znat ćete cijeniti ono što imate.

BIK

Ljeto za Bikove koji su u vezama ili braku nosi harmonične odnose, mnogi će se odlučiti na proširenje porodice, mnogi će težiti potomstvu. Slobodni Bikovi bit će u raljama strasti, ulaziti iz avanture u avanturu, tražiti samo ono što oni znaju da im treba. Dolaskom jeseni i zime snosit će posljedice ljetnih avantura. Mnogi bikovi koji su u vezama odlučivat će o planiranju zajedničke budućnosti ili braka.

BLIZANCI

U periodu ljeta većina Blizanaca još će biti nezadovoljna svojim ljubavnim i emotivnim životom. Česte avanture ili samo pokušaji da se dokažu pred suprotnim spolom dovodit će ih do neuspjeha. Svi Blizanci koji će uspjeti zadržati stabilnost vlastitih poriva, doći će na svoje. Sreća i strast tokom ljeta dat će im još više samopouzdanja.

 RAK

Ljeto je vrijeme da se preispitate koliko ste uložili u vezu i koje ste greške napravili. Ljetni mjeseci su vam komplicirani kad je o emotivnim i bračnim odnosima riječ i treba se čuvati bilo kakve nagle odluke. Za slobodne Rakove mogućnosti su velike za početke novih emotivnih veza, a vrlo je vjerovatno da ćete u ovom periodu sjediti na dvije ili više stolica.

LAV

Ljeto za Lavove je period kada im se sve njihove greške i propusti mogu direktno vratiti. Slobodni se u ovom periodu ne smiruju, kod njih će ljubavna događanja da se smjenjuju kao na traci. Jedni će da prođu fazu vraćanja bivših partnera, a neki će priznati sami sebi da su možda pogriješili što se nisu više potrudili u prošlosti oko neke osobe. Mnogi će miješati prošlost i nova poznanstva.

DJEVICA

Za vas je ovo godina u kojoj ćete pronaći ljubav, i to onu pravu, trajnu. U ljeto iskušenja tajnih veza i dalje su zauzetim Djevicama jaka. Neke laži mogu biti otkrivene. Kad je riječ o slobodnim Djevicama, i u ovom periodu još jedna šansa za veliku ljubav. Opet će to biti osoba starija od vas i opet neko ko dolazi u vaš život da vam donese trajnost i stabilnost.

VAGA

Vama je ovo godina odluka i velikih promjena. Većina Vaga ljubit će ove godine iskreno i vjerno. Tokom ljeta zauzete Vage bit će okupirane porodičnim odnosima koje će nastojati što je moguće više popraviti. Nekima će to uspjeti, nekima neće. Slobodne Vage tražit će ljubav, opuštanje, zabavu. Iz nekih neobaveznih odnosa lako se može roditi prava ljubav.

ŠKORPION

Ljubav kod Škorpija vlada tokom cijele godine. Zauzetim Škorpionima ljeto donosi mirne, ali i vesele trenutke s voljenom osobom, a ništa manje divan period nije ni za slobodne pripadnike ovog znaka. Moguće je da ste u 2019. već ušli zaljubljeni, a ako niste, to vas vrlo brzo i očekuje.

STRIJELAC

Nestabilna godina za one u vezama i brakovima. Tokom ljeta kod slobodnih Strijelaca je već mnogo bolja situacija. Postoje itekako velike šanse za novu emotivnu priču i odnos koji bi mogao da vam izuzetno prija. Kod nekih od vas postoji čak i mogućnost za aktiviranje događanja s bivšim partnerima. Ako ste u paralelnom odnosu, potrebno je više pažnje i skrivanja, jer postoji šansa da stvari izađu na vidjelo. Ipak, nećete biti spremni da na ovu tajnu priču stavite tačku.

JARAC

Onima koji su slobodni ova će godina donijeti nebrojene mogućnosti i konačno pronalaženje sreće u ljubavi. S ljetom počinju problemi onima koji su zauzeti. Odnosi su prilično zategnuti i potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije da bi se izašlo iz krize. Slobodni će imati šanse na sve strane i birati između prošlosti i nove osobe.

VODOLIJA

U period ljeta u emotivnim i bračnim odnosima češće nego inače izbijaju neslaganje, trzavice, nastaje neka vrsta nereda, koja može biti uzrokovana i sumnjom i ljubomorom. Jedino kroz kompromis i strpljenje možete napraviti neke pozitivne pomake i sačuvati svoje bitne relacije. Za to vrijeme, slobodne Vodolije se dvoume, malo hoće, malo neće pravu ljubav. Ljubav i želja za provodom bit će događaji koji će se smjenjivati kao na traci, donoseći vam veliki nemir.

RIBE

U ljeto neke će od slobodnih Riba biti najviše okupirane prošlošću. Može doći do kontakta s bivšim emotivnim partnerima. Kad je riječ o onima u vezama i brakovima, uglavnom će funkcionirati mirno. Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti ko su osobe kojima se trebate okrenuti i posvetite im svu svoju pažnju i ljubav.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti