Astro ljubav: S kojim znakom ste najkompatibilniji?

Piše: Redakcija

 

Neki znakovi horoskopa kompatibilniji su s drugima, pa ako ste znatiželjni ko bi za vas bio sjajan partner, astrologija može pružiti neke odgovore.

Ovan

Najbolji partneri za Ovna: Lav i Strijelac

Ovnova potreba za avanturama i akcijama znači da će se najbolje povezati s Lavom i Strijelcem, koji su drugi Vatreni znakovi zodijaka, koji razumiju njihov vatreni temperament i mogu se uklopiti s tom vatrom. Vaga je suprotan znak od Ovna, a općenito prekomunikativni Zračni znakovi frustriraju Ovna koji ne žele razgovarati – oni žele djelovati. U vezi, Ovnovi se mogu bojati gubitka neovisnosti, piše portal Popsugar.

Bik

Najbolji partneri za Bika: Djevica, Jarac, Vaga

Bikovo oko za ljepotu i želja za udobnošću znači da će se najbolje povezati s drugim znakovima Zemlje – Djevicom i Jarcem, koji se također prepuštaju čulnim užicima. Vaga, kojom vlada Venera, dobar je spoj s Bikom za uživanje u umjetnosti. Bik koji se oslanja na svoju samodostatnost ponekad se boji spojiti s drugima.

Blizanci

Najbolji partneri za Blizance: Vaga, Vodenjak i Lav

Blizanci će uživati u drugim Zračnim znakovima, Vagama i Vodenjacima, koji ih mogu pratiti u intelektualnim pothvatima i prepustiti se dobrom razgovoru. Blizanci se također dobro slažu s Lavom, ali možda neće biti dobar partner za Vodene znakove kao što su Rak, Škorpion i Ribe, koji žele iskusiti dublju emocionalnu i fizičku povezanost.

Rak

Najbolji partneri za Raka: Ribe, Rak, Škorpion

Rak se mora oprezno ophoditi u partnerstvu, jer se od svih horoskopskih znakova oni najlakše povrijede, a mnogi su znakovi jednostavno previše grubi za njihove nježne duše. Rak se dobro slaže s ostalim vodenim znakovima, posebno maštovitim i ljubavnim Ribama, koje se ne boje plakati i biti osjećajni s njima.

Lav

Najbolji partneri za Lava: Ovan i Strijelac

Lav voli misliti da ga svi vole, ali ne može svatko dobro funkcionirati s Lavovom vatrenom strašću i osebujnom osobnošću. Lav se dobro slaže s Ovnom i Strijelcem, drugim Vatrenim znakovima, koji su snažni poput Lava i neustrašivo mogu ponuditi iskrenu povratnu informaciju, što je Lavu potrebno. Lav je takav da u jednom trenu iz srca inspirira druge, dok u drugom isisava zrak iz sobe. Dva Lava u partnerstvu mogu biti previše, jer će se boriti za krunu.

Djevica

Najbolji partneri za Djevicu: Jarac i Bik

Djevica ne voli dramu, a ljubav pokazuje djelima služenja. Njihova se praktična priroda dobro podudara sa znakovima koji ne prave dramu, poput ostalih Zemaljskih znakova – Jarca i Bika. Oni traže partnere koji rade jednako naporno kao i oni – iako nitko ne radi više od Djevice. Vatreni znakovi mogu unijeti začin u život Djevice, ali njihova nepredvidivost i nedostatak usmjerenosti na detalje mogu učiniti Djevicu nervoznom.

Vaga

Najbolji partneri za Vage: Blizanci i Vodenjak

Vaga se zaista dobro slaže s gotovo svima, jer su oni kameleoni zodijaka. Vaga se zna prilagoditi, surađivati i uskladiti. Ovaj društveni i intelektualni znak uživa u brbljavim Blizancima i s inovativnim Vodenjakom, drugim zračnim znakovima. Vaga želi pametnog, staloženog, atraktivnog partnera. Znakovi skloni emocionalnom neredu, kao što su Rak i Škorpion, predstavljaju rizik. Zraku je potrebna toplina da se kreće, a vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac dobri su izvori za inspiraciju. Vaga može biti hladna i ne željeti ulaziti u sukobe, jer se boje da ne naruše mir.

Škorpion

Najbolji partneri za Škorpiona: Rak, Ribe, Jarac i Bik

Škorpion vidi ono što je ispod površine, imidž nije ono na što se fokusiraju. S jakim seksualnim i emocionalnim nagonom, Škorpionu je potreban netko sa željom i izdržljivošću. Oni se dobro spajaju s drugim vodenim znakovima, Rakom i Ribama, koji razumiju njihovu duboko podzemnu raznolikost ljubavi, gdje se na različite načine pojavljuju duboki osjećaji. Škorpion je intenzivan i posvećen, te će se vjerojatno osjećati izdanim površnim Blizancima i Strijelčevom nestabilnošću.

Strijelac

Najbolji partneri za Strijelca: Ovan, Lav i Blizanci

Strijelci su lutalice zodijaka, vole slobodu i uvijek se kreću prema sljedećoj najboljoj stvari. Ostali Vatreni znakovi, Ovan i Lav, mogu dobro putovati s njima, dijeleći zanos i strast za životom. Ne zaboravite da nisu svi koji lutaju izgubljeni – Strijelac ne može podnijeti partnera koji ih želi kontrolirati, promijeniti ili popraviti, kao što su Škorpion, Djevica i Jarac. Strijelcu je potreban netko s kim će istraživati i zabavljati se, poput Blizanca i Ovna. Strijelca je teško obuzdati fizički i psihički.

Jarac

Najbolji partneri za Jarca: Bik, Djevica i Rak

Jarac se dobro uklapa sa svima koji život shvaćaju ozbiljno i žele profesionalno napredovati. Bik je idealan partner za to, ali Djevica nadahnjuje Jarca njihovom radnom etikom. Lav inspirira Jarca na rizike, iako ga iz istog razloga i plaši. Jarac i Rak i međusobno se nadopunjuju i dijele tradicionalne poglede na romantiku i obitelj. Odgovornu prirodu Jarca iritiraju impulzivni Ovan i samoživi Lav.

Vodenjak

Najbolji partneri za Vodenjaka: Vaga, Blizanci, Ovan, Strijelac i Lav

Vodenjak ne može podnijeti ograničenja, tako da najbolje funkcionira sa slobodno mislećim partnerima poput Vage i Blizanca, ostalim zračnim znakovima. Vodeni znakovi, Rak, Škorpion i Ribe, mogu biti emocionalno smirujući za Vodenjaka, koji preferira neku odvojenost kada je u pitanju intimnost. Ponekad se Vodenjak mora povezati na osobnoj razini, a Lav im može pokazati kako da to učine, piše Popsugar.

Riba

Najbolji partneri za Ribe: Rak i Škorpion

Riba ima potrebu za emocionalnom kompatibilnošću, a to znači da će pronaći povezanost s Rakom i Škorpionom, koji su drugi Vodeni znakovi, jer razumiju njihove emocionalne potrebe i mogu ih lako ispuniti. Djevica je suprotan znak od Riba, i općenito zemaljski znakovi će pružiti stabilnost Ribama, ali mogu ih natjerati da se osjećaju usamljeno ili tužno zbog nemogućnosti izražavanja dubokih emocija. Ribe su izuzetno osjetljivi na energiju oko sebe, zbog čega teže funkcioniraju s vatrenim Ovnovima, Lavaovima i Strijelčevima.

Priredila: A.K.

Pročitajte još