Vrijeme je za Vodolije: Misteriozni zavodnik

Piše: Redakcija

U svom nastupu u javnom životu, gotovo sve Vodolije najčešće ostavljaju dojam seksi osobe, dok su u svoja četiri zida dosta konzervativne. Ako želite da Vodoliju zadržite, morate biti originalni i stalno pronalaziti nove načine zavođenja, jer je rutina za njih noćna mora i siguran put ka “izlaznim vratima” vaše veze.

Muškarac rođen u znaku Vodolije ne žuri s brakom, iako su mu žene neprestano “za petama”, pogotovo ako ima tipično Vodolijinu misterioznost i zavodljivost. Njemu je potrebna žena koja dijeli njegova interesiranja i koja ne pokušava da dominira. Žena koja je prilagodljiva, odana, ali nenametljiva, koja ima široke poglede na sva zbivanja i koju zanima i vanjski svijet, sasvim će ga osvojiti.

On ne mari pretjerano za materijalne stvari, te mu nije mnogo stalo do toga gdje stanuje, sve dok to mjesto dobro služi svojoj svrsi i dok je udobno i prijatno. Može biti sretan s voljenom osobom u palači, isto kao u skromnom, ali ugodnom i zanimljivo opremljenom stančiću.

Vrsta i izbor hrane također mu nisu previše važni, osim ako se direktno ne tiču zdravlja. Sve dok kod svoje partnerice uživa potpunu slobodu, dok je ona zainteresirana i interesantna, ostat će vjeran. Brzo se razilazi s osobom koja pokuša da dominira ili da ga kontrolira.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti