Sedmični horoskop: Ko traži više, a pruža manje, kome slijede važni razgovori

Piše: Redakcija

Pripremila: Hedija Mehmedić

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Sve ukazuje na zanimljivu i uzbudljivu sedmicu. Mnogim osobama ste šarmantni, neodoljivi. Iako vas privlači avantura, ne možete “pobjeći” lijepoj, pravoj vezi.

Posao: Bez stresa i vanrednog truda imate dovoljno mogućnosti za uspjeh. Usmjereni ste na dovršavanje započetog, te osmišljavanje i pripremu novih, ostvarivih ideja.

Zdravlje: Sačuvajte sjajnu formu.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Osjećanja su prilično uzburkana. Romantični ugođaj izvrsno je okruženje za novu ljubavnu priču. Koliko dugo ćete zadržati emotivni zanos, zavisi najviše od vas.

Posao: Vrijedni ste, u većini situacija snalazite se sasvim dobro. Značajni događaji zbivaju se u sferi novca i ulaganja. Ipak, veoma oprezno birajte poslovne partnere.

Zdravlje: Umor liječite šetnjama, opuštanjem.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Očekuju vas sretniji ljubavni dani. Unosite sklad u emotivni život i vezu. Ako ste sami, ne patite više za nekim koga ne možete zadržati. Spremni ste za promjene.

Posao: Poslovni život ispunjen je mogućnostima za nova znanja, kontakte i sklapanje korisnih poznanstava. I vaša finansijska situacija se značajno i brzo popravlja.

Zdravlje: Mnogo je razloga za sreću i zadovoljstvo.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Svaki slobodan trenutak iskoristite za stabiliziranje emotivnog života. Izlet u prirodu ili kratki odmor omogućava vam da se opustite i još više uživate u ljubavi.

Posao: Pred vama je period profesionalnog i finansijskog prosperiteta i  novih iskustava. Dominiraju snalažljivost i entuzijazam. Moguće je da se odlučite za promjenu posla.

Zdravlje: Sretni, zdravi, aktivni.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Želite unijeti osvježenje i sreću u svoj ljubavni život. Ako ste slobodni, zaljubit ćete se. Moguće je da se uskoro približite osobi koja vas privlači.

Posao: Posebno ste motivirani za rad. Vaše ideje mogu nekome djelovati nestvarno, ali u svakoj od njih naznaka je uspješne realizacije, sreće i  ostvarenja sna.

Zdravlje: Priuštite sebi i vrijeme za predah.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Zaljubljeni ste, a voljena osoba uživa u vašem društvu. Život izvan uobičajenih okvira za vas je istinsko otkriće. Ako tragate za ljubavlju, slijedi nešto posebno.

Posao: Napokon možete odahnuti. Svojim zamislima dajete željeni smisao. Imate niz unosnih prilika za profesionalni napredak i uspjeh. Ugrabite svoju šansu objeručke!

Zdravlje: U sjajnoj ste kondiciji, privlačni.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Mijenjate stav prema ljubavi, a trag tih previranja najviše osjeća osoba koja vas voli. Donosite važne odluke, a tek potom slijedi vrijeme sklada i opuštanja.

Posao: Naglašen je vaš trud, a energija je u stalnom porastu. To je odlično, jer želite postići još veći profesionalni uspjeh. Ipak, budite realniji, povedite računa o novcu.

Zdravlje: Zdrava hrana i rekreacija su imperativ!

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Zadovoljni ste, uživate u ljubavi i skladnoj vezi. Ako ste sami, nekoliko osoba želi vašu naklonost. Moguće je da upoznate srodnu dušu i zaljubite se.

Posao: Pred vama je pregršt šansi za uspjeh i napredovanje, te ostvarenje svega onog što dugo želite. Ovo je odličan period i za traženje posla, veću zaradu i poslovni ugled.

Zdravlje: Tjelesna i psihička forma na zavidnom nivou.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Neuhvatljivi ste, niste više spremni na kompromis. Ipak, htjeli-ne htjeli, krećete ususret novoj ljubavnoj priči. Vezu koja nema perspektivu, prekidate bez kajanja.

Posao: Ako sakupite dovoljno strpljenja i koncentracije da se ozbiljno posvetite radu, pred vama je veliki uspjeh i dodatna zarada. Odnosi s kolegama su izvrsni.

Zdravlje: Rekreacija je najbolje rješenje.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Sve u vama treperi, žudite za strastvenom vezom, želite promjenu. To će se ostvariti, uz malo truda dolazi do olakšanja. Ako ste slobodni, nalazite novu ljubav.

Posao: Zatečeni ste količinom obaveza, pa se punom parom bacite na dovršavanje započetog. Kraj sedmice donosi olakšanje i povoljno rješenje jedne delikatne situacije.

Zdravlje: Bolje rasporedite energiju.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Volite, puni ste snova o sjajnoj budućnosti. Posebno vikend donosi nova, ugodna iznenađenja. Ako ste u sretnoj vezi, imate još više razloga za zadovoljstvo.

Posao: Vaše izvanredne sposobnosti najbolje dolaze do izražaja ako ste lider u poslu. Iznimno ste hrabri i poduzetni u isticanju ideja i visoko postavljenih ciljeva.

Zdravlje: Odlično zdravlje i dobro raspoloženje.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Ljubav vam je osnovni motiv u svim oblastima. Slijede lijepi doživljaji, ali kao da vaša ljubavna očekivanja nisu zadovoljena?! Jedan susret vodi vas ka ljepšem sutra.

Posao: I pored zbivanja na emotivnom planu, izuzetno ste vrijedni, a prema profesiji se odnosite savjesno. Vodite računa o svakoj sitnici, pa možete očekivati uspjeh.

Zdravlje: Pozitivan stav donosi dobro zdravlje.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti