Sedmični horoskop: Blizanci će uživati uz voljenu osobu

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Došlo je vaše vrijeme za ljubav. Očekuje vas ugodan flert, a ubrzo potom slijedi istinska ljubav s osobom od čijeg ćete samo pogleda ili dodira, jednostavno, “procvjetati”.

Posao: Na neoficijelnom druženju, u ležernom čavrljanju s kolegama, dolazite do vrijednih saznanja. Poruka ili poslovni dopis pozitivnog sadržaja mogu štošta promijeniti.

Zdravlje: Odlično ste raspoloženi, samopouzdani.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Vaš ljubavni oprez je pojačan, pa teško da vas neko ili nešto može neugodno iznenaditi. Tokom vikenda ili odmora ne možete se zasititi nježnosti i ljubavnih zagrljaja.

Posao: Poslovi povezani s obrazovanjem, trgovinom, pravom i politikom pokreću se u pravom smjeru. Riješit ćete i stare probleme, pogotovo ako su u vezi sa stambenim pitanjem.

Zdravlje: Žudite za predahom, odmorom, snom.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Pred vama su lijepa zbivanja, uživanje uz voljenu osobu. Ako ste sami, moguće je da se snažno zaljubite ili doživite fatalan susret. Teško ćete se oduprijeti iskušenjima.

Posao: Polako mijenjate pristup novcu, želite pomalo i štedjeti. Poslovni razgovor, koji ćete voditi krajem sedmice, otkriva nove mogućnosti za profesionalni napredak.

Zdravlje: Osjećate se dobro, zadovoljni ste.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Uspješno nalazite i zaobilazne načine za uživanje s osobom koju volite. Zajednički odmor, bar samo na nekoliko dana, još više će učvrstiti vašu ljubav i vezu.

Posao: Ugodno će vas iznenaditi razvoj poslovne i finansijske situacije, a sve što sada realizirate, doprinosi vašoj sigurnosti, posebno materijalnoj, i to na duže staze.

Zdravlje: Uživajte, opustite se, šetajte!

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Očekuju vas ugodna otkrića ili dobre vijesti. Lijepa riječ, pogled i osmijeh voljene osobe povećavaju vaše samopouzdanje. Ako ste slobodni, na pomolu je nova ljubav.

Posao: Predstoje sjajni dani za napredovanje. Vanredne novčane planove ostvarujete “preko reda”, što vas posebno raduje, pogotovo ako je riječ o povišici ili honoraru.

Zdravlje: Izvrsno, imate gotovo nepresušnu energiju.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Mijenjate se prema voljenoj osobi, sve ste tolerantniji prema njenim zahtjevima i očekivanjima. Ako ste sami, moguća je veza s osobom do koje vam je stalo.

Posao: Premda nemate previše sreće u finansijskim poduhvatima, ovo je povoljniji period za posao, vraćanje duga ili usklađivanje prihoda i rashoda. To će vas umiriti.

Zdravlje: Opustite se, sve je dobro.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Nedoumice ili teškoće u komunikaciji s partnerom lijepo ćete riješiti tokom vikenda. Ako ste slobodni, slijedi romantični susret, nova simpatija, zanimljiva avantura ili flert.

Posao: Osoba s kojom najviše kontaktirate omogućava vam da drugačije pristupite obavezama. Pronalazite rješenje važnog problema, pogotovo ako je finansijske prirode.

Zdravlje: Odlično se osjećate, kao preporođeni ste.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Postoje povoljnosti da ostvarite ljubavne želje, osvojite voljenu osobu. Ako ste sami, tu je nova simpatija, a vašem pogledu teško se može odoljeti, uživate u zavođenju.

Posao: Otkrivate dodatne izvore prihoda, što vam omogućava da sredite zaostala dugovanja i stabilizirate finansijsku situaciju. Možete unosno unovčiti i svoj hobi.

Zdravlje: Emotivni ste, ispunjeni pozitivnom energijom.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Osigurano vam je posebno mjesto u srcu osobe koju volite. Dani  zadovoljstva očekuju vas i ako ste na početku veze. Dobijate nježnost, pažnju, ostvarujete snove.

Posao: Vaš saldo postaje bogatiji za izvjesnu sumu. Mogući su dvostruki izvori prihoda ili posebno priznanje. Sedmica je povoljna za kupoprodaju i dobre vijesti iz daleka.

Zdravlje: Odlično, i zvijezde vas štite.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: U vašoj vezi postoje sve čvršće spone. Znate se postaviti na pravi način prema voljenoj osobi. Ako ste slobodni, odlično znate istaknuti svoje zavodničke kvalitete.

Posao: Uspješni ste u komunikaciji s poslovnim partnerima. Polako, ali sigurno, gradite temelje plodonosne saradnje. Pobrinite se za poslovne račune i dokumentaciju.

Zdravlje: U prvom planu je briga o zdravlju i izgledu.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Susret sa starom ljubavi pomaže vam da shvatite da su nekadašnja osjećanja sasvim izblijedjela. Sa smiješkom i očima punim nježnosti gledate osobu koju sada volite.

Posao: Očekuju vas povoljne vijesti u vezi s poslom, novcem, kupovinom nečeg velikog i za vas veoma važnog. Moguća je isplata dugova ili dodatni, odlično plaćen posao.

Zdravlje: Psiho-fizička forma na zavidnom je nivou.

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Voljena osoba pruža vam najdragocjeniji osjećaj, a to je ljubav. Ako ste slobodni, iz emocionalne letargije budi vas udvaranje ili flert s osobom iz najbližeg okruženja.

Posao: Zahtjevan posao privodite kraju. Ne odgovarajte na neugodno ponašanje jedne osobe, pa ćete lakše ostvariti ambicije u vezi s materijalnim dobrima, kupovinom.

Zdravlje: Izvrsno, uživajte u blagodatima ljeta.

Pripremila: Hedija Mehmedić

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti