Vrijeme je za Lavove: Pod slapovima ljubavi

Piše: Redakcija

Kylie Jenner je američki model, poduzetnica i zvijezda Instagrama, koju prati čak 239 miliona ljudi. Učestvovala je reality showu “Keeping Up with the Kardashians”, najmlađa je sestra je Kim Kardashian i osnivačica, te vlasnica kozmetičkog brenda “Kylie Cosmetics”. Kylie 10. augusta puni 24 godine.

Ako želite da osvojite i zadržite muškarca rođenog u ovom znaku, prije svega, trebate ga uvjeriti da je centar vašeg svijeta i postat ćete najpoželjniji partner. Ipak, ne pokazujte naklonost suviše lako, ali koketirajte, uvijek budite njegovani i dotjerani. Dajte svom Lavu do znanja da je najbolji i jedini. Nemojte ga ignorirati, jer bi vaš Lav mogao potražiti pažnju na drugom mjestu.

Uvijek ga saslušajte i dopustite mu da priča o sebi, a neohodno je i da ga povremeno hvalite i obasipate komplimentima. Lav želi partnericu koja će ga poštovati i diviti mu se, stoga ga nikad nemojte omalovažavati, a ako zarađujete više od njega, nipošto to nemojte isticati. Potrebna mu je žena kojom se može ponositi i koja će ga tretirati poput kralja. Morate znati kako da pokažete svoje poštovanje i ljubav prema njemu.

Mirni i rezervirani tip žene nije za njega, kao ni žena koja zna da žestoko kritizira ili koja bi pokušala da ga promijeni. Isto tako, rado će prihvatiti i ravnopravan odnos sa ženom koja je dovoljno uspješna i blistava u sopstvenom poslu. U tom slučaju je spreman da vas pohvali i da vam pruži podršku. Kao partner, Lav je romantičan i teatralan. Voli da zajedno uživate u lijepom životu i luksuzu.

Kada prevlada svoju heliocentričnu prirodu, Lav je toplo i plemenito biće. Kad vas zavoli, kupat ćete se pod slapovima ljubavi i pažnje. A najbolji način da ga sasvim osvojite jeste otvoreno divljenje. Lav voli izazove, ali ne voli da mu se previše proturječi. Također, ne podnosi dosadu, običnost i suhoparnost. Ako mu želite nešto reći, koristite što manje riječi, a što više govor tijela. Izgledajte reprezentativno, uzvraćajte komplimente.

Priredila: Hedija Mehmedić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti