Vrijeme je za Djevice: Evo kako da ih osvojite

Piše: Redakcija

Stella Nina McCartney, modna dizajnerica, kćerka kantautora Paula McCartneya i fotografkinje, muzičarke i aktivistice za prava životinja Linde McCartney, poznata je po korištenju vegetarijanskih i životinjskih alternativa u svom radu, a 13. septembra proslavlja 49. rođendan

 

Ako želite osvojiti osobu rođenu u ovom znaku, ponašajte se razumno i  promišljeno, budite ozbiljni, uporni, istrajni i strpljivi. Vaš vanjski izgled kod Djevice nije od presudnog značaja, već vaša duhovna ljepota, intelektualna superiornost i izražena praktična pamet. Muškarac rođen u Djevici ima visoke kriterije, voli pametne, obrazovane i skromne žene s kojima može o svemu razgovarati.

Ne podnosi preglasne osobe, koje ga nametljivim ponašanjem samo odbijaju. Održavajte stan urednim i nemojte nikad počinjati svađu pred drugima. Svojoj izabranici postavlja visoke standarde. Često je veoma škrt na komplimentima. Voli da je sve “savršeno”, pa ga nemojte gnjaviti zbog njegovih mušica, dopustite mu da bude perfekcionist. Ne dozvolite da vas njegovo gunđanje “obeshrabri”, jer je, jednostavno, takva osoba.

Ženu rođenu u Djevici najlakše ćete osvojiti ako kod nje stvorite osjećaj mira. Sklona je previše brinuti o svemu i svačemu. Bit će veoma zahvalna ukoliko je malo razveselite i učinite opuštenijom. Uvjerite je kako je trebate i da bez nje ne možete normalno funkcionirati. Pravi način da se zaista zaljubi u vas jeste da bude sigurna da se na vas može s povjerenjem osloniti. Morate joj stimulirati čula i mozak.

Ima odličan smisao za humor. Ako je možete nasmijati, već ćete je zainteresirati. Voljenoj osobi pruža svu svoju ljubav. Traži i finansijsku sigurnost, treba snažnog muškarca koji može stajati uz nju. Većina Djevica je verbalno snažna i očekuju isto od partnera. Nije je baš tako lako osvojiti, jer tu nema brzog puta. Potrudite se, maksimalno upotrijebite maštu, jer žena – Djevica je neko zbog koga se, zaista, vrijedi pomučiti.

 

Priredila: Hedija Mehmedić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti