Najbolji poslovi za svaki horoskopski znak

Piše: Redakcija

Ovan

Aktivna karijera

Ako ste rođeni u ovom znaku, to znači da imate osobnost kojoj je potreban živahan i zabavan posao. Za vas nikako nisu dosadni, monotoni i rutinski poslovi. Uzbuđuju vas usponi i padovi te nepredvidljivost.

Idealan posao:

vojnik

sportaš

vatrogasac

policajac

direktor firme

penjač

Bik

Poslovi povezani s boravkom na otvorenom

Vaš radni moto je – polako, ali sigurno. Imate osobnost koju krasi beskrajno strpljenje što vam pomaže riješiti brojne prepreke u životu. Potrebna vam je financijska sigurnost da biste se osjećali stabilno, pa za vas preuzimanje rizika ne dolazi u obzir.

Idealan posao:

vrtlar

veterinar

čuvar lovišta

agent za nekretnine

kuhar

Blizanci

Nešto intelektualno

Blizanci znaju biti vrlo tvrdoglavi i uglavnom se samo žele zabavljati, a opet vole da im je um aktivan pa su za vas idealni poslovi koji objedinjuju i jedno i drugo. Pazite da se ne ‘razvučete’ previše na sve strane i zapamtite da je komunikacija važna u svemu pa tako i u poslu.

Idealan posao:

novinar

autor

prodavač

advokat

komičar

glumac

Rak

Nešto pomalo umjetnički

Vi ste po prirodi pomalo oprezni i neodlučni, možda čak i malo preplašeni. Jedan ste od najosjetljivijih horoskopskih znakova i mogli biste doći do izražaja u karijeri vezanoj za odnose s javnošću. Također, odgovarao bi vam i posao vezan za umjetnost.

Idealan posao:

računovođa

hotelski radnik

kuhar

trgovac starinama

Lav

Karijera koja je u centru pažnje

Vašoj osobnosti potrebno je društveno priznanje kako biste se osjećali cijenjeni. Vi žudite za odgovornostima i osjećajem moći, i prirodno ste nadareni za izdavanje naredbi. Ono na što ste alergični je to kad netko ne priznaje vaš trud ili kad morate ostati u sjeni – vi želite baš uvijek biti u centru pažnje.

Idealan posao:

direktor firme

umjetnik

slavna osoba

ambasador

posao vezan za luksuznu robu

Djevica

Pomaganje drugima

Djevice su metodične, vrlo organizirane i ozbiljne. Vi ne volite pretjerano riskirati na poslu. Koristan ste pojedinac, ali znate sumnjati u svoje sposobnosti ili čak imati manjak samopouzdanja. Perfekcionist ste u svemu, a to kolegama na poslu može smetati.

Idealan posao:

matematičar

naučnik

računovođa

tajnik/tajnica

medicinska sestra, doktor

učitelj, nastavnik, profesor

knjižničar

apotekar

Vaga

Raznolika karijera

Vi svoju osobnost – šarm, ljubaznost i diplomaciju – trebate dobro iskoristiti za uspjeh u profesionalnom svijetu. Vrlo ste ugodni i pristojni, a novac vam je jako veliki motivator. Također, morate se osjećati dobro u radnom okruženju, to vam je jako važno. Osjećaj za pravdu može utjecati na vaš poslovni život, a mogli biste se istaknuti i na poslovima koji su usko vezani za umjetnost.

Idealan posao:

frizer

stjuard/stjuardesa

novinar

posrednik

model

dizajner

zabavljač

Škorpija

Poslovi koji donose moć

Želite biti moćni, volite rješavati probleme i posjedujete snažno izraženu seksualnost. Karizmatični ste, skloni transformacijama, i financijskim sektorima. Mars bi vas, također, mogao usmjeriti prema vojnoj karijeri, jer volite naređivati, ali ne volite primati naredbe od drugih.

Idealan posao:

političar

privatni detektiv

policajac

hirurg

seksualni savjetnik

Strijelac

Međunarodna karijera

Sigurni ste u sebe i vrlo ambiciozni kad je karijera u pitanju. Moguće je da ste na neki način povezani s inozemstvom ili živite previše tiho za svoje godine. Također, skloni ste podučavati druge ili prikupljati informacije, to vas ispunjava.

Idealan posao:

turistički vodič

prevoditelj

Jarac

Tradicionalna karijera

Po prirodi ste ambiciozni, ali nedostaje vam strpljenja. No ne brinite, strpljenje je vrlina koja često dolazi kasnije u životu. Ustrajni ste, marljivi i ne bojite se zaprljati ruke kako biste mogli dovršili neki zadatak.

Idealan posao:

istraživač

upravitelj

bankar

učitelj, nastavnik, profesor

Vodolija

Bilo što kreativno

Vama je potreban osjećaj slobode, volite se upuštati u avanture, imati raznolike projekte, a izazovni zadaci su vam najdraži. Kako ste idealistička i kreativna duša, vi teško podnosite obaveze.

Idealan posao:

inženjer

IT stručnjak

naučnik

pilot

Riba

Sve što uključuje vodu

Vi ste osoba vrlo otvorenog uma. Niste materijalist, skloni ste sanjarenju i najugodnije vam je u umjetničkim sektorima ili poslovima vezanima za vodu.

Idealan posao:

mornar

ribar

ronilac

pjesnik

pisac

Izvor:24.sata

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti