Ovi horoskopski znakovi pronaći će ove zime svoju veliku ljubav, jeste li među njima?

Piše: Redakcija

Još niste pronašli svoju veliku ljubav? Onda postoje doista dobre šanse da bi se to konačno moglo promijeniti u idućim sedmicama. Naime, Kupid opet marljivo dijeli ljubavne strijele u zimskim mjesecima i tjera neka osamljena srca da brže kucaju. Ova tri horoskopska znaka trebala bi držati otvorene oči, uši i, prije svega, srca, jer za njih postoji vrlo velika vjerovatnost da će se uskoro ponovno zaljubiti preko ušiju.

Strijelac

Strijelci su pod značajnim utjecajem Urana tokom cijele godine, a također mogu sve više računati na utjecaj planeta u svojem znaku u zimskim mjesecima. Za ovaj vatreni znak ovo prvenstveno znači jedno: neočekivane promjene i nepredvidljivi zaokreti. Ali, ovo je zapravo idealno za strijelce samce, jer ih mami iz njihove komforne zone i konačno imaju priliku upoznati nove ljude, a možda i veliku ljubav.

 

Jarac

Jarci imaju Veneru u svom znaku od 5. novembra pa sve do kraja godine i za to vrijeme mogu imati koristi od planeta ljubavi, odanosti i strasti. Od vrućih koketiranja do romantičnih sati pa sve do uzbudljivih izlazaka, sve je moguće – a tko zna, možda je i ljubav tvog života tu negdje, odmah iza ugla.

Rak

Od početka godine je Saturn je imao veliki utjecaj na raka i sve više dopušta ovom osjetljivom znaku da razmišlja o prošlosti. Ovaj vodeni znak jako voli razmišljati o nekim prošlim dragim osobama i na taj način si blokira priliku za upoznavanje nekoga novog. Dosta je toga! Rakovi zimi dobivaju potporu od planeta Jupitera, što zaustavlja misaone igre i osigurava puno lijepih trenutaka. Vrhunac bi mogao biti upoznavanje velike ljubavi.

 

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti