Ovi horoskopski znakovi najteže podnose raskid

Piše: Redakcija

Ako pripadate sljedećim horoskopskim znacima, raskidi vas više pogađaju i teško prekidate vezu. Također, ako je vaš bivši sa kojim ste nedavno raskinuli na našoj listi, vjerujte da mu nije lako.

Rak

Sa Mjesecom kao vladarem, emotivnom Raku je teško da ostavi prošlost iza sebe. Ulaže u ljude i ne može lako da prihvati da nešto više ne funkcioniše. Također, se osjeća potpunim kada ima partnera, da brine o njemu. Zbog svoje osjetljive prirode moraće da pronađe različite načine da upravlja emocijama koje prate razdvajanje, o čemu će biti veoma teško odlučiti. Ako se, međutim, izgubi poštovanje, ljubav i naklonost, on će svoje srce okameniti i reći „mi se rastajemo“.

 Djevica

Imati vezu sa Djevicom znači da je dobro razmislila o svim mogućnostima, da je odmjerila sve za i protiv i da vezu započinje na čvrstim osnovama. Zato će im biti veoma teško prihvatiti činjenicu da se ovoj vezi bliži kraj. Djevicima je veoma teško da prihvate konačan kraj, pošto ne želi da se vraćaju na proces pronalaženja partnera (dosadno joj je da ponovo prolazi kroz iste stvari), a ne prihvata da je njen izbor pogrešan.

Riba

Osjetljive, emotivne i ljubazne Ribe ne mogu da se razdvoje, čak i ako znaju da veza ne vodi nikuda. Sanjari i sa velikom maštom žive u svom svijetu i veoma teško prihvataju stvarnost. Odbijaju da se suoče sa činjenicama, kao što odbijaju da prekinu vezu.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti