Ovi horoskopski znakovi će upoznati pravu ljubav do kraja 2021. godine

Piše: Redakcija

Predstavnici nekih znakova zhoroskopa imaju sve šanse da upoznaju svoju srodnu dušu i pronađu ličnu sreću u ovoj godini. Hajde da vidimo ko će imati sreće prije početka 2022. godine.

Jarac

Tokom cijele godine, predstavnici ovog znaka su aktivno radili, njihova pažnja je bila usmjerena na sopstveni i profesionalni razvoj. Kraj godine je sjajno vrijeme da se sjetite romantike i ljubavi. Zvijezde uvjeravaju da će vrlo brzo Jarčevi imati priliku da promijene svoj bračni status. Vrijeme je da drugačije pogledate svoju blisku okolinu – vaša ljubav je sa vama bukvalno tokom cijele godine. Prijedlog da započnete romantičnu vezu šokiraće vas i pasti vam na glavu sa prvim snijegom. Vrijeme je da se odlučite za živopisne utiske i prepustite se moći čula.

Vodolija

Trebalo bi da preispitate svoje stavove i prestanete da živite samo za sebe, svoje interese i djela, jer ćete uskoro imati priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Da ne biste propustili ljubav, trebalo bi da promijenite svoj uobičajeni način života: preispitate svoj put od posla do kuće, registrujte se na sajtu za upoznavanje, ne odbijajte pozive na zabave, pohađajte kurseve istog interesovanja. A onda zauzmite poziciju čekanja – vaša osoba vas već aktivno traži i čekajte da budete pronađeni.

Vaga

Početak decembra podariće Vagi nezaboravan susret, koji će brzo dovesti do romantične veze. Vjerovatno će ovo biti osoba koju dugo poznajete, a srce će dati signal da je sada vrijeme kada je potrebno i moguće djelovati. Ovu osobu ćete odmah osjetiti i prepoznati – ranije vas je uvijek nešto razdvajalo: udaljenost, radni problemi, stalno vraćanje bivšeg, ali došao je trenutak da odbacite sve staro, zaboravite na strahove, sumnje i podlegnete dugotrajnim osjećanjima.

Strijelac

Sastanak sa budućom srodnom dušom održaće se na neočekivanom mjestu i tačno u trenutku kada postoji želja da se jednostavno odmorite, opustite i ne sklapate nova poznanstva. Ali sudbina ima svoje planove za vas – na nasumičan način možete doći do privatne zabave, vjenčanja ili korporativne organizacije sa kojom nemate nikakve veze. Tamo će se dogoditi susret sa osobom, koji će vas iznenaditi.

Bik

Do Nove godine mnogi predstavnici znaka poželjet će da zategnu tijelo i toniraju mišiće. A ako mislite da u teretani izgledate neprivlačno, onda se duboko varate. Zvijezde savjetuju ne samo da efikasno izvodite vježbe, već se ponekad i osvrnete oko sebe – neko će buljiti u vas toliko da rizikuje da padne sa trake za trčanje.

Ovan

U posljednje vrijeme ste bili previše impulsivni i žurili, a zvijezde su odlučile da je vrijeme da smirite svoj žar. Vjerovatno će vas sudbina dovesti do osobe tokom žestoke rasprave, sukoba ili čak opasne situacije. Sudbina će neke predstavnike vatrene stihije dovesti do srodne duše po klizavoj padini – moguće je da ćete se na prvom ledu (pa, ili gumama vaših automobila) “sudariti glavama”.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti