Sedmični horoskop: Ovnove očekuje poboljšanje na ljubavnom planu, Ribe se moraju opustiti

Piše: Redakcija

OVAN (21.III – 20.IV)

Ljubav: Okolnosti su na vašoj strani, pa vas očekuje poboljšanje na planu ljubavi. Raspoloženi ste za novo poznanstvo, pomirenje ili još više ljubavi s osobom koju volite

Posao: Lako se nosite s brojnim obavezama. Nije vam teško preuzeti na sebe još zahtjevnije zadatke. Sjajna prilika za veću zaradu tjera vas da radite i više nego što treba.

Zdravlje: Izvrsna psiho-fizička forma.

BIK (21.IV – 22.V)

Ljubav: Ne očekuju vas značajnije promjene, ali ste nemirni, posebno ako ste u dugoj vezi. U slučaju da ste slobodni, najuzbudljiviji je vikend, kada možete pronaći ljubav

Posao: Ako ste i nezadovoljni, ne pokušavajte ništa promijeniti, jer možete ugroziti svoj status. Pritajite se i obuzdajte očekivanja, ali i oslobodite se straha od sutrašnjice.

Zdravlje: Zdravi ste, relaksirajte se.

BLIZANCI (23.V – 22.VI)

Ljubav: Vodi vas isključivo srce. Zaljubljeni ste, dopuštate voljenoj osobi da se “poigrava” vašim osjećanjima. Veza dobija na kvaliteti, posebno kada je riječ o povjerenju.

Posao: Većinu obaveza morate obaviti sami. Izostaje podrška osoba na koje ste se do sada mogli osloniti. Krajem sedmice moguće su dodatne obaveze, ali i zadovoljstvo.

Zdravlje: Opušteni ste i sretni.

RAK (23.VI – 22.VII)

Ljubav: Partner je uvijek i u svemu uz vas, pa se možete pouzdati u njegove savjete. Vaša veza je puna izazova. Prezahtjevni ste, dramatizirate zbog nebitnih stvari.

Posao: Očekuje vas mnogo obaveza. To vam previše ne smeta, jer uspijevate izaći kao pobjednik u svim izazovima. Izvrsno funkcionirate u timskom radu, ali uz dobru podršku.

Zdravlje: Odlično ste, ali obogatite jelovnik.

LAV (23.VII – 22.VIII)

Ljubav: Vaš ljubavni život obiluje previranjima, usponima, ali i padovima. Veoma je uzbudljivo, posebno ako ste slobodni. Naprosto, uživate u prilikama za flert i avanturu.

Posao: U plodonosnom ste poslovnom periodu. Ostvarujete svoje ambicije zacrtane u prošlosti, sklapate važna poznanstva. Moguć je i značajan finansijski dobitak.

Zdravlje: Puni ste optimizma, sreće.

DJEVICA (23.VIII – 22.IX)

Ljubav: Budite oprezni! Ne rasipajte ljubavnu energiju s pogrešnom osobom ili u potpuno neizvjesnim situacijama. Svojim ponašanjem možete dovesti neke ljude u zabludu.

Posao: Precjenjujete svoje mogućnosti i znanje. Postavljate se nadmoćno i uvjerljivo, pa kolege mogu previše očekivati od vas. I pored toga, čini se da rezultati nisu na vašem novou.

Zdravlje: U vama tinja unutarnji nemir.

VAGA (23.IX – 22.X)

Ljubav: Nepostojane emocije nadoknađuje snažna tjelesna privlačnost ili veselo druženje s bliskim ljudima. Ako ste u vezi, ljubav bi učvrstio lijepo proveden vikend s partnerom.

Posao: Ulazite u period poslovnog napretka. Uspjet ćete uz pomoć bliske osobe. Slučajno poznanstvo lako može otvoriti nove poslovne izglede. Preuzmite inicijativu.

Zdravlje: U zavidnoj ste formi.

ŠKORPIJA (23.X – 22.XI)

Ljubav: Potrebni su vam sigurnost i mir, ali kao da vam upravo to nedostaje. Malo je toga izvjesno. Nagli preokreti i neočekivana uzbuđenja mogu prilično osvježiti vezu.

Posao: Poslovni planovi nailaze na određene prepreke. Nedostaje vam poleta i energije. Pred vas će biti postavljeni novi zadaci i izazovi, na šta baš i niste sasvim spremni.

Zdravlje: Izađite u prirodu, više se odmarajte.

STRIJELAC (23.XI – 22.XII)

Ljubav: Puni ste ljubavnog zanosa, maštanja, želja. U vama se budi hedonizam, zaljubljivi ste, želite se zabaviti. U ljubavi tražite sve ili ništa, osvajate, najviše voljenu osobu.

Posao: Potaknuti ste na vrhunske rezultate, samouvjereni ste, uvjerljivi i dostojanstveni u kontaktima. Ako ulazite u novi projekt ili tražite posao, najvažniji je kraj sedmice.

Zdravlje: Imate novu životnu energiju.

JARAC (23.XII – 21.I)

Ljubav: Nalazite se u pomalo “neutralnom” ljubavnom periodu, pa se ne naziru značajnije promjene. Iskoristite to, uživajte u miru, pa i rutini, ne zamarajte se sitnicama.

Posao: Ne upuštate se u poslovne izazove, trenutno vam više odgovara kolotečina. Saznat ćete jednu poslovnu tajnu ili obaviti važan razgovor. Vodite računa i o ličnim ciljevima.

Zdravlje: Izbjegavajte zagušljive prostore.

VODOLIJA (22.I – 19.II)

Ljubav: Pripremite se na uzbuđenja, susret, flert ili avanturu. Nešto vas tjera na rizik, neophodan vam je izazov. Jednoj veoma zanimljivoj osobi mnogo ste više od simpatije.

Posao: Trenutno ste vrlo borbeni i poduzetni. Komunicirate s mnogo ljudi, a neko bi vam mogao predložiti atraktivnu saradnju. Ako želite profit, ne smijete biti neodlučni.

Zdravlje: Godi vam boravak na čistom zraku.

RIBE (20.II – 20.III)

Ljubav: Rastrzani ste između srca i razuma. Izbjegavajte nepromišljene reakcije, pogotovo ako ste u dugoj vezi. Ukoliko ste slobodni, još ne znate kome srce pokloniti.

Posao: Kolege vas pogrešno doživljavaju, pa vam uskraćuju podršku. Vaše ambicije su sve veće, ali ni rizik od pogreške nije za zanemariti. Budite mnogo strpljiviji.

Zdravlje: Dobro bi vam došlo opuštanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti