Lavovima moguća nova ili poboljšanje postojeće veze, Jarčevi trebaju promijeniti jelovnik

Piše: Azra

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Kao da se zaljubljenost između vas i partnera stalno obnavlja. Ako ste slobodni, prijatelji će vas diskretno, ali uspješno, povezati s osobom koja vas zanima.

Posao: Orijentirani ste na timski rad. Uz sve to, uživate poštovanje kolega, ali i utjecajnih prijatelja. Ipak, podrška koju imate od osobe koju volite od posebne je važnosti.

Zdravlje: Posvetite se više sebi!

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Partneru nije drago ako posao donosite kući. Očekuje od vas bar malo pažnje i nježnosti kada ste zajedno. Ako ste slobodni, moguća je ljubav “na prvi pogled”.

Posao: Gotovo je izvjestan porast obaveza i učestala komunikacija s okolinom. Sve prihvatate sa smiješkom i bez napora, ali u sebi paničite pri pomisli kako da sve postignete.

Zdravlje: Raznovrsno jedite i dovoljno spavajte!

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Moguće je da vam se udvara nekoliko osoba istovremeno. Ako ste u vezi, morate se poslužiti lukavstvom, ali i šarmom ako želite izbjeći sve zamke takve situacije.

Posao: Ugodnim i duhovitim nastupom otvarate mnoga vrata. Originalni ste, spretni i domišljati, što oduševljava jednu osobu od autoriteta. Nudi vam se i bolji posao.

Zdravlje: Sve ste otporniji i opušteniji.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Potpunu sreću s voljenom osobom možete očekivati krajem  sedmice. Ako ste slobodni, bit ćete komunikativniji više nego inače, što je sjajna prilika za flert, avanturu, vezu.

Posao: Pomalo ste zbrkani, zaboravni, ulazite u rasprave s kolegama. U drugoj polovini sedmice, više ćete uživati u radu, imat ćete mnogo ideja i želje da ih plasirate.

Zdravlje: Vikend donosi smirenje i sreću.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Emocija je i više nego što možda želite. Zapazit će vas zanimljiva osoba i pokušati naći put do vašeg srca. Moguća je nova ili poboljšanje postojeće veze.

Posao: Zaboravite da morate sve sami obaviti, jer tako možete precijeniti svoju izdržljivost. Imate mnogo volje, a stiže i ponuda za unosan posao. Tim prije, dobro razmislite.

Zdravlje: Energija je u usponu.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Ohrabruje vas razgovor s osobom koju volite. Partnerovo priznanje osjećanja veoma će vas obradovati. Ako ste sami, smiješi se nova ljubav, snažna i velika.

Posao: U izgledu je dobar posao. Ako i ne budete imali novca koliko želite, barem ćete pokazati šta sve znate i umijete, koliko istinski vrijedite, da se može računati na vas.

Zdravlje: Osjećate se odlično.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Slobodno krenite u osvajanje. Vaša nastojanja direktno pogađaju srce osobe koju volite. Oboje kao da unaprijed znate želje onog drugog, spremni ste ih ispuniti.

Posao: Možete posmatrati kako vaše ideje i planovi, koji su do sada stajali na papiru ili u vašim mislima, postaju opipljivi i profitabilni. S uživanjem priuštite i sebi nešto lijepo.

Zdravlje: Opustite se, uživajte, šetajte.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Dobijate mnogo komplimenata za svoj izgled. U naznakama je poboljšanje relacija s voljenom osobom. Ako ste sami, nečije udvaranje kulminira strašću, uživanjem.

Posao: I u novom projektu snalazite se kao “svoj na svome”. Nemojte ništa odbiti zbog manjka samopouzdanja. Jednu obavezu privodite kraju, možete se pohvaliti postignutim.

Zdravlje: Imate sjajnu kondiciju i energiju.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Laganijim pristupom osobi koju volite dobijate nove poene. Ako ste usamljeni, susret ili razgovor s jednom osobom može lako iz temelja promijeniti vaš život.

Posao: Želite se povući, što manje isticati. Nerado preuzimate odgovornost, smanjujete radni tempo. Ipak, iz jedne pomalo nezavidne situacije izlazite kao pobjednik.

Zdravlje: Relaksirajte se, izađite na čist zrak!

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Partner preuzima inicijativu u vezi, jer želi efikasno riješiti ljubavne probleme. Ovo je odličan period za učvršćenje veze. Ako ste sami, počinje nešto sasvim novo.

Posao: Zaoštreni poslovni odnosi, koji mogu nakratko poljuljati vaš status ili ugled među kolegama, poboljšavaju se do kraja sedmice. Sve se, na svu sreću, rješava u vašu korist.

Zdravlje: Promijenite jelovnik, uz više voća i povrća.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Kao da se ne možete zasititi nježnosti i osobe koju neizmjerno volite. Uz to, omiljeni ste, mnogi žele vašu blizinu. Ako ste sami, sve ukazuje na značajan susret.

Posao: Iskoristite povoljan splet okolnosti, ostvarite sve planove i ideje koje već dugo tinjaju u vama. Ipak, krajem sedmice moguće su teškoće i zastoji, srećom kratkotrajni.

Zdravlje: Super se osjećate, zadovoljni ste.

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Moguće nesuglasice s partnerom rješavate do kraja sedmice, pogotovo ako imate dovoljno strpljenja za dug i iskren razgovor. Ako ste sami, slijedi flert, možda nova veza.

Posao: Uživate punu podršku kolega i poslovnih partnera. Rezultate rada i svega onog što ste uložili u određeni projekt, međutim, možete očekivati tek nešto kasnije.

Zdravlje: Dovoljno sna koristi i tenu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti