Ermin Bičakčić: Još nijedna žena nije osvojila moje srce

Piše: Aldina Zaimović

Razgovarala: Aldina Zaimović

 

Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac i dugogodišnji igrač “Hoffenheima”, Ermin Bičakčić, u Njemačkoj niže sportske uspjehe. Prema ocjeni uglednog magazina „Kicker”, Ermin se u prošloj godini proslavio kao najbolji defanzivac Bundeslige. No, osim na sportskom planu, bh. sportist je uspješno odgovorio još jednom izazovu. Ovoga puta nije pokazao sportsko već glumačko znanje.

U novom spotu jedne od najvećih bh. muzičkih zvijezda Enesa Begovića za pjesmu “Rođendan”, koji je sniman pod rediteljskom palicom Harisa Dubice, Ermin se pojavljuje u glavnoj muškoj ulozi.

Partnerica mu je zanosna beogradska manekenka Aleksandra Stojković. Dubica je radnju “Rođendana” smjestio u njemački Heidelberg, te našeg proslavljenog fudbalera čak odveo i pred matičara.

– Bilo je to nevjerovatno pozitivno iskustvo za mene, nešto sasvim novo i jako interesantno. Moj najdraži pjevač i najbolji režiser, bolje od toga ne može. Mogao bih se naviknuti na to, već se pitam kada je sljedeći spot (smijeh). Enes Begović mi je omiljeni pjevač s naših prostora, pa je upravo to i razlog zboh kojeg sam u ovom spotu. Za mene on je legenda i bila mi je velika čast sudjelovati u snimanju njegovog “Rođendana” – kaže Ermin za magazin “Azra”.

 

 

U spotu ste se i vjenčali, da li u privatnom životu razmišljate da stanete na „ludi kamen“?

– Naravno da mi je cilj da se oženim, ali kad dođe pravo vrijeme za to.

 Postoji li neka djevojka koja je osvojila Vaše srce i koji tip žene Vas privlači?

– Ne, još nijedna žena nije osvojila moje srce. Još sam slobodan. Smatram da je svaka žena lijepa na svoj način, ali nekako preferiram djevojke s tamnijom bojom kose.

 

Foto: Ševal Hamzić

Kompletan intervju čitajte u aktuelnom broju magazina Azra. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti