5 juicy pitanja za Kenana Tahirovića

Piše: Redakcija

Iza 32-godišnjeg modela su projekti s najvećim domaćim i ino zvijezdama; među kojima se izdvajaju saradnje s Lepom Brenom, te fudbalskim genijem Leom Messijem. Slava mu nije udarila u glavu, a mi smo ga izazvali na juicy dvoboj.

Ko Vam je dao najbolji savjet o ljubavnim vezama?

– Jedini savjet sam zapamtio od svoje majke i to je onaj klasični kako trebam poštovati svaku ženu kao nju. Sada kako sam je izgubio, njene riječi su mi dobile na težini. Mada, ne postoje pravi ljubavni savjeti. Svaka ljubav je posebna i novi je ljubavni roman u tvom životu. Potrudi se da budeš što bolja osoba, da pružaš ljubav, razumijevanje i da joj ne skidaš osmijeh s lica.

Volite li izazvati ženu na intelektualnom nivou?

– Volim prije početka neke nove veze od djevojke izvući što više informacija kako bih formirao neki stav o njenom pogledu na svijet. Uključiti svaku moguću temu da vidim koliko je upućena, odnosno zainteresirana za određene teme. Jako mi je bitno da nam jedina tema sutra u vezi ne bude šminka, odjeća, provod, nargila i raznorazni gradski tračevi.

Koji je najbolji način za pomirenje nakon svađe?

– Ne svađam se, ili barem svađa kod mene ne traje dugo. Diskusija u vezi različitih stavova može trajati maksimalno tri rečenice, i ako taj razgovor ne vodi ničemu, završim ga sa:”U redu je”. Kada se glave ohlade, kao veliki gurman napravim neku dobru klopu koju ona voli i tako prepirka ode u zaborav.

Jesu li žene u zabludi kad traže savršenog muškarca, trebaju li uništiti taj mit i tragati za dovoljno dobrim frajerom?

– Nije to do žena, svi mi imamo pogrešne stavove u traženju te savršene osobe za sebe. Treba čovjek prvo sebe sabrati, oduzeti, pomnožiti, podijeliti i onda sve to izvagati. Odrediti kriterije prema vlastitom ostvarenju i tek tražiti sebi sličnog, eventualno boljeg.

Šta je Vaša najveća alfa kvaliteta?

– Hmm… Iskreno ne opterećujem se tim kvalitetima. Najobičniji sam momak i ne patim od toga da budem dominantan, više sam za kompromis u svakom slučaju, jer želim da se i druga osoba izjasni o

Pročitajte još