5 juicy pitanja za Deana Pelića

Piše: Redakcija

Maneken, pisac i TV voditelj Dean Pelić iz Zagreba žene širom Regije osim ljepotom osvojio je i inspirativnim odlomcima u knjizi „Njegova strana priče Tebi“, koja je dobila status bestsellera. Dok čekamo njegove nove stranice, koje će svjetlo dana ugledati najesen, izazvali smo ga na mali juicy dvoboj. 

Kakve žene Vas privlače?

– Ona je neko ko živi blizu, možda se znamo oduvijek, a možda se nikada nismo upoznali. Najdraža su joj mjesta koja nikada nije posjetila, ali to joj ne prestavlja problem da o njima govori kao da se jučer od tamo vratila. Voli upoznavati ljude gdje god otišla, ali niko od njih nije upoznao nju. Nikada nikome nije dozvolila da je upozna. Nikada niko nije ni potrudio da bi mu dozvolila. Barem ne dovoljno. Dovoljno da ostane. Uvijek je zamišljala da će taj neko biti drugačiji. Neko poseban, jer ona nije obična. Jedna od onih uvijek spremnih na avanture.

Volite li izazvati ženu na intelektualnom nivou?

– Inteligencija je sexy. Činjenica da nešto možeš naučiti od djevojke s kojom razgovaraš, daleko su privlačniji nego bilo šta djevojka ima na sebi ili kako izgleda.

Šta je Vaša najveća alfa kvaliteta?

– Po svim mogućim parametrima, odnosno definiciji muškarca, s obzirom na podneblje u kojem živimo, vjerovatno sam najveća papčina. Iskren, osjećajan, djevojci u koju sam bio zaljubljen napisao sam knjigu. Zaljubljujem se jednom u pet godina, vjerujem u vječnu ljubav i srodne duše. Dakle, od alfa ni a. No, upravo ovo navedeno su moje najveće alfa kvalitete.

Volite li osvajati ili biti osvajani?

– Muškarci trebaju osvajati i to bi trebalo tako nekako funkcionirati.Veoma dobar osjećaj je i biti osvajan – od žene koju voliš.

Jeste li ikada nekome posvetili priču?

– Cijelu knjigu. 200 stranica i još brdo tekstova koji nisu dio knjige. Treba mi dugo da zavolim, ali kad zavolim, onda sam njen i samo njen. Niti želim, niti hoću biti ičiji više. O njoj razmišljam 24 sata dnevno. Idem 110 posto ili ne krećem uopće. Isto očekujem i od druge strane.

 

Pročitajte još