Slađana Dragaš: Ništa nije ispred moje Mile

Piše: Aldina Zaimović

 

Pjevačica Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Allegro, ima mnogo razloga za sreću. Nakon što se dva puta suočila s neuspješnom trudnoćom, Slađa i njen suprug Zoran prošle godine su dobili prekrasnu djevojčicu. Dali su joj kratko ime, ono koje je, kaže nam ponosna mama, najbolje opisuje – Mila. Djevojčica je 14. juna proslavila prvi rođendan, koji su mama i tata obilježili s mnogo ukusa pripremljenom zabavom, na koju su pozvali porodicu i prijatelje. Od rođenja mezimice pa sve do danas, Slađa uživa u svim trenucima majčinstva, kockice života, ponavlja radosno, tek sada su složene i ovo je period u kojem joj je svaki dan ispunjen srećom.
U danima roditeljstva Slađa nije zaboravila ni svoju publiku. Vratila se u studio i početkom aprila izdala novu pjesmu „I u dobru i u zlu“. Spot je drugačiji od svih ranijih koje je Slađa snimala. Osmišljen je kao pozorišna predstava.

– Balade u današnje vrijeme nisu bas popularne, ali ne razmišljam na način da radim nešto što je komercijalno po svaku cijenu. Slađa Allegro je jednako balada, i to uvijek svi očekuju. Balada je rađena iz velike ljubavi, nisam razmišljala kako će kotirati već samo o tome da prenesem ljudima ono što sam ja osetila dok smo je stvarali – kaže Slađa na početku razgovora.

Važite za jednu od omiljenih pjevačica u Regionu, kako zbog Vaših vokalnih sposobnosti, tako i zbog emocija koje iznosite u Vašim pjesmama, ali i zbog načina na koji ste gradili karijeru. Koja je tajna Vašeg uspjeha?

– Iskrenost. Moja velika ljubav prema ovom poslu je tolika da to onaj s druge strane mora da osjeti. Sve radim iz srca i duše i mislim da je to najvažnije. Ljudi to prepoznaju. Gledam da nikog ne uvrijedim i gledam da svima pomognem koliko mogu. Želim svakom uspeh, i samim tim Bog sve vidi i nagradi čovjeka.

Na svom Instagram profilu često objavljujete fotografije iz privatnog života. Šta je najljepša strana majčinstva, kako danas počinje i završava Vaš dan?
– Malo biće je od trena rođenja postalo centar mog svijeta. Ne postoji ništa što je ispred nje. Svaki trenutak mog življenja je njoj posvećen. Ona je najljepši razlog zbog kojeg sam svakog trena nasmijana. Naše malo carstvo pobjeđuje sve prepreke. Majčinstvo je ozbiljan i veoma odgovaoran posao, ali uživam u tome.

Kompletan intervju čitajte u aktuelnom broju magazina Azra. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti