Emma Golijanin i Fuad Backović Deen, ekskluzivno iz LA: Živimo svoj američki san

Piše: Mirela Kukan

Dugogodišnji dobri prijatelji, oboje Sarajlije, superuspješna manekenka i model Emma Golijanin, i pjevač koji je debelo zagazio u vode modnog biznisa Fuad Backović Deen, posljednjih godina svoje karijere grade u Americi.

Emma živi u Miamiju i radi na relaciji Miami – Los Angeles. Deen je u Los Angelesu.

Njih dvoje često su zajedno na modnim, muzičkim i kulturnim događajima. Nedavno su snimili i spot za Deenovu pjesmu „Dao sam ti dušu“, a osim što je u njemu glumila, Emma ga je i režirala.

Samo za „Azru“ Emma i Deen napravili su poseban zajednički editorijal u losanđeleskoj lujksuznoj vili te dali ekskluzivne intervjue samo za naše čitatelje.

Emma govori o svom putu do zvijezda, od Sarajeva preko Barcelone, Milana, Istanbula, Dubaija, Maroka, Bejruta, Hollywooda.
-Ja sam neko ko konstantno radi na sebi i želim da svaki dan budem što bolja verzija sebe – poručuje Emma koja je za naš magazin otkrila i svoj jelovnik i tajnu zanosnog izgleda.

Deen, bez dlake na jeziku, osim o ispunjenju američkog sna, odgovara i na brojna pitanja koja su oduvijek intrigirala našu javnost.

Više o Deenu čitajte ovdje.

Više o Emmi čitajte na ovom linku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti