Mahir Mulalić za ,,Azru’’: Uspješno se oporavljam, mnogo mi znači podrška svih koji podržavaju moj rad

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @mulalic

Mahir Mulalić javnosti je postao poznat nakon učešća u takmičenju “Zvezde granda” gdje je zahvaljujući svom neosporivom talentu osvojio zavidno prvo mjesto. Mahir je tokom takmičenja pokazao koliko ljubavi gaji prema muzici, a publika u cijelom regionu ga jako zavoljela. Sa Mahirom smo obavili kratki intervju na temu nedavne operacije, njegove karijere, te na kojim projektima talentovani pjevač trenutno radi.

Nedavno ste mnoge iznenadili kada ste objavili fotografiju iz bolnice. Kako je došlo do komplikacije? Kako je tekao Vaš oporavak?

Zaista, neki specifični uzrok ne znam, ali najbitnije od svega je da taj polip koji se nalazio u lijevom uhu odstranio i da se uspješno oporavljam. Dan poslije operacije, pušten sam na kućnu njegu i sada je sve u najboljem redu.

Dobili ste veliki broj podrške putem društvenih mreža. Koliko Vam je to značilo u procesu liječenja?

Tako je. Mnogo mi znači podrška svih koji me prate i podržavaju moj rad, tako da sam osjetio potrebu da to podijelim sa svima i da im kažem da će sve biti u najboljem redu.

Kada se osvrnete iza sebe, koliko su Vam ,,Zvezde Granda’’ promijenile život?

Promijenilo se mnogo toga. Počev od priotiteta, do toga da sam konstantno u pokretu i da uglavnom radim ono sto najviše volim!

Čujete li se sa Marijom Šerifović, Vašom mentoricom iz takmičenja? Kakav je danas Vaš odnos?

Marija i ja smo i dalje u kontaktu, i dalje se savjetujem sa njom oko karijere, ali naprosto je došlo vrijeme za neke njene nove ljubimce za koje vjerujem da će uz njeno mentorstvo, ako je budu slušali, stići do finala!

Foto: Instagram @mulalic

Koja je pjesma bila Vaša lična karta, a koja je Vama osobno najdraža i zbog čega?

To je moja prva pjesma “Đerdan”! Toliko sam ponosan na nju i na cijelu ekipu koja je bila uključena u projekat! A definitivno najdraža pjesma mi je “Show must go on”! To je pjesma koja govori, ma koliko teške bile raznorazne situacije u životu, moramo ići dalje dignute glave ma koliko da nas boli mnogo toga što nam se svakodnevno dešava.. Da živimo za visi cilj, da radimo na sebi i da iz dana u dan učimo širiti ljubav, poštovanje i razumijevanje!

Koliko je teško i izazovno graditi karijeru u BiH?

Ja nekako uvijek volim da se poredim sa nekim ko radi neke stvari bolje od mene.. Nastojim na tome da se svakodnevno preispitujem da li nešto radim pogrešno i da zaželim napredak u svom mikro svijetu. Mislim da to pitanje i želju treba da imamo.

 

Foto: Instagram @mulalic

Čime se najviše ponosite?

Pobjedom u ,,Zvezdama Granda’’!

Upoznajte nas s Vašim budućim planovima.

Trenutno radim na novoj pjesmi, tako da kada dođe vrijeme da pjesma bude objavljena sa velikim zadovoljstvom ću to razglasiti na sva moguća zvona!

Pročitajte još