Carla Bruni-Sarkozy: Suprug me i dalje jako privlači

Piše: Redakcija

Bivša prva dama Francuske Carla Bruni-Sarkozy u New Yorku promovira svoj novi album “The French Touch”. Bruni ima 50 godina, 16-godišnjeg sina Auréliena iz veze s profesorom filozofije Raphaëlom Enthovenom, te šestogodišnju kćerku Giuliju koju je dobila u braku sa Sarkozyjem, a izgleda zanosno.

Prvi put pjevate na engleskom jeziku.

– Na piću poslije losanđeleškog nastupa David Foster (producent i muzičar) mi je rekao da većina mojih američkih fanova možda ne razumije šta tačno pjevam, ali obožavaju moj francuski folk zvuk.

Kako biste opisali modni stil?

– Nikad se ne treba odijevati za “bolju polovicu”, jer to najčešće znači da se treba ogoliti. Suprug me i dalje jako privlači i mislim da i ja njega još privlačim, barem se nadam nakon deset godina.

Kako održavate dobru liniju?

– Prakticiram pilates i jogu. Kada sam bila mlađa, imala sam običaj zapaliti cigaretu i jesti hranu iz McDonald’sa. Danas bi mi bilo neprijatno da nisam u formi. Ne bih toliko o tome vodila računa da nisam javna osoba, međutim, još me ljudi fotografiraju.

Nedostaje li Vam uloga prve dame?

– Ne. Bilo je vrlo lijepo, pet godina avanture, ali mi taj period ne nedostaje. Mediji, posao, sve je to brutalno. Bila mi je velika čast obavljati tu dužnost, ali mi je i laknulo kad je završena.

Kako izgleda Vaša bračna svakodnevica?

– Suprug i ja smo tipičan par. Pokušavam ga nagovoriti da sluša “Clash”, ali on je više naklonjen Elvisu. Gledamo TV zajedno, manje-više volimo sve. Pravim večeru često, ili je naručimo. Sve u svemu, sretnica sam, možda sam uradila nešto dobro u prošlom životu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti