Dejana Živković: Ne tolerišem laž i nepoštovanje

Piše: Redakcija

 

 

Bh. javnost je poznatu srbijansku manekenku i modela Dejanu Živković u najvećoj mjeri upoznala kao djevojku najuspješnijeg bh. tenisera Damira Džumhura. Njihovoj vezi početkom februara je došao kraj. Dvoje mladih i uspješnih ljudi su dostojanstveno zatvorili poglavlje, bez suvišnih komentara. Dejana je danas okrenuta daljem razvoju svoje karijere. U momentu kada smo je kontaktirali ona nam se javila iz sunčanog Los Angelesa, gdje je očekuju novi poslovni angažmani. Dejana ovog puta za naš magazin govori o svojoj američkoj svakodnevici, 8. martu, džentlmenima  i stvarima koje jednu ženu čine damom.

– Trenutno sređujem radnu vizu, jer sam promijenila agenciju. To mi je na prvom mjestu, a kada sredim svoj boravak, moći ću da se bavim modelingom i imam svakodnevne kastinge. Ne žurim nigdje. Uživam u Los Angelesu i ovdje se osjećam kao kod kuće. To je jedini grad, uz Beograd, za koji mogu tako nešto da kažem – objašnjava Dejana.

Na koji način birate svoje poslovne angažmane i koje su to ponude na koje ne pristajete?

– Nisam imala nijedno neprijatno iskustvo, niti nepristojnu ponudu. Izdvojila bih jedino to što nikada nisam prihvatila da se slikam naga.

Za svijet modela se često vežu različite predrasude. Šta mislite o njima i koliko često se s njima susrećete?

– Predrasude su prisutne u početku, ali kada si u ovom poslu dugo, koliko sam ja, ne baviš se takvim stvarima nego radiš posao koji voliš i u kojem uživaš.

Od onih nešto starijih često možemo čuti da se svaka veza zasniva na međusobnom kompromisu i dijelom prilagođavanju. No, šta je ono što u vezi nikako ne tolerirate?

– Nikako ne tolerišem laž, nepoštovanje i uzimanje zdravo za gotovo. Muškarac mora da poštuje svoju ženu i da je drži kao malo vode na dlanu. Ukoliko je žena sretna, uradit će sve da se i njen partner tako osjeća. Ja za sebe mogu da kažem da sam jako sretna, jer ne moram da trpim i tolerišem ništa što mi ne odgovara i smatram da nema potrebe da se trpi bilo šta. Bilo bi lijepo kada bi svaka žena imala dovoljno ponosa i hrabrosti da odbaci ono što joj ne odgovara. Nažalost, žene su često ekonomski zavisne od svojih partnera i često se plaše da završe neki odnos ili vezu, iako su u njoj nesretne. One misle da će teško naći to što u tom trenutku imaju, a zapravo nisu ni svjesne da se baš kada stave tačku na jedno, otvara nešto totalno ljepše i bolje.

 

Kompletan intervju čitajte u printanom izdanju magazina “Azra” (broj 1097)

Pročitajte još