Godišnji odmor dobar je za fizičko i mentalno zdravlje. No, tih deset dana sunca i mora ostavlja trag na vašoj koži i kosi. Svaka žena trebala bi tokom odmora posebnu pažnju obratiti na njegu kože i kose kako bi održala rezultate dobivene tijekom cijele godine. Zaštita od Sunca i hidratacija su ključne. Osim, beauty preparata jako je važan unos dovoljno tekućine tijekom dana. Što vam je potrebno u vašoj kozmetičkoj torbici kada idete na odmor pročitajte u nastavku.

Krema s faktorom za tijelo i lice

SPF faktor najvažniji je preparat u zaštiti vaše kože od štetnih UV zraka. Svima je poznato da je koža najveći organ ljudskog tijela i zato ju je potrebno dobro čuvati. Kreme s faktorom zaštitit će vas od štetnosti sunca, ali važno je napomenuti da ih morate pravilno koristiti te svoje tijelo i lice mazati hidratantnim kremama nakon izlaganja suncu.

Preparati za njegu lica

Svoje uobičajene kreme,ulja i serume za lice ponesite i na odmor. Kako bi održali sav trud koji ste, tijekom godine, uložili u svoje lice važno je svoju beauty rutinu nastaviti i na odmoru. Nemojte preskakati niti jedan dan jer je koža vašeg lica zbog izloženosti vanjskih utjecaja na odmoru duplo osjetljivija.

Maska za kosu

Sol,vjetar i sunce jako isušuju vašu kosu te ju čine krhkom i lomljivom. Uložite u kvalitetnu masku kojom ćete svoju kosu tretirati barem jednom tjedno kako bi joj vratili sjaj. Nemojte zaboraviti i ostale preparate poput ulja te dobrog šampona i regeneratora za kosu.