Enriqueova kćerka kako stari je ista on

Piše: Redakcija

Krajem januara muzičar Enrique Iglesias i bivša teniserka Anna Kournikova dobili su treće dijete, djevojčicu Mary. Njeno rođenje su potvrdili fotografijama iz porodilišta, a potom su se vratili svom uobičajenom životu daleko od očiju javnosti.

View this post on Instagram

01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Ipak, ponosna mama je sada odlučila podijeliti preslatku fotografiju svoje djevojčice obučene u minijaturnu tenisku uniformu koja je mnoge podsjetila na odjeću kakvu je Anna svojevremeno nosila dok se bavila tenisom. Potpuno očekivano, mnogi su zaključili kako bi djevojčica mogla krenuti maminim stopama.

Takve priče je potaknula i Kournikova koja je u opisu fotografije napisala: “Wimbledone, stižem”.

No, drugi su uočili još jednu zanimljivu stvar.

Rijetke su prilike u kojima s obožavateljima dijele stvari iz privatnog života pa uvijek iznova uspiju izazvati oduševljenje. Tako je pjevač u jednom od intervjua otkrio da su dvogodišnji blizanci Lucy i Nicholas odlično prihvatili sestricu.

View this post on Instagram

#happynewyear #сновымгодом 🎈

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti