Hrabro srce sina Emine Jahović, mama preponosna

Piše: Redakcija

Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala, Yaman Sandal, vrlo je uspješan sportista i popularna pjevačica time se vrlo često pohvali na društvenim mrežama. Nakon što smo tokom zime doznali da je u turskom gradu Kayseriju osvojio zlatnu medalju na tamošnjem takmičenju u skijanju, ovih dana Emina je na Instagramu pokazala i njegovo umjeće u kejtsurfingu, ekstremnom vodenom sportu u kojem upravlja zmajem koji mu služi kao jedro, a uz pomoć snage vjetra glisira na dasci.

-Radost mojih sinova je cijeli moj život. Osjećam se potpuno blagoslovljeno što imam ovo hrabro srce pored sebe – napisala je Emina uz objavljeni video sina Yamana kako kejtborda.

Inače, Emina iz braka sa popularnim turskim kantautorom Mustafom Sandalom ima dva sina Yamana i Yavuza.

Emina i Mustafa razveli su se prije dvije godine, a sve glasnije se šuška da Emina ima novu ljubav. Navodno, nakon raskida i sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom pred sam kraj prošle godine, nedavno se zaljubila u programera Saliha Cecena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti